AQ Urban Sky | Malaga

Conform FORBES USA, Malaga Este Una Dintre Cele Mai Profitabile Regiuni Europene Pentru Investitii Imobiliare.

 

Descoperă AQ Urban Sky, cea mai inovatoare și modernă abordare în construcția de proprietăți în inima orasului Malaga. Datorită înălțimii spectaculoase, lumina și priveliștea sunt de neegalat.

Turnul are 30 de etaje

 

Fiind un proiect cu potențial mare de capitalizare datarita pozitiei si asezarii, AQ URBAN SKY este ideal pentru cei ce doresc să achiziționeze pentru închiriere pe termen scurt, dar și pentru cei ce doresc să-și vândă imobilul cu profit la finalizarea proiectului.

 

 

Fiecare dintre apartamentele de vânzare din AQ Urban Sky, Malaga, este proiectat cu atenție, cu accent pe viața urbană, exclusivă și funcțională. Dezvoltarea cuprinde apartamente cu 1,2 si 3 dormitoare, astfel încât să poți alege proprietatea care se potrivește cerințelor tale. 

 

Dacă îți place ideea de a locui sau de a investi in unul dintre cele mai înalte clădiri din Andaluzia, AQ Urban Sky este noua ta casă.Locul de parcare și camera de depozitare sunt incluse în preț.BUCURĂ-TE DE ARII COMUNE LA ÎNĂLȚIME Cea mai inovatoare caracteristică a noii tale case sunt zonele comune: spălătorie, spații de co-working și multifuncționale, cafebarr, sala de cinema, oportunități de cumpărături, spații pietonale private și pistă de biciclete în zonă. 

Toate acestea sunt gestionate printr-o aplicație pentru a te bucura la maximum de ele.În plus, piscina exclusivă de pe acoperiș cu priveliști spectaculoase asupra orașului și spațiile verzi generoase îți vor permite să te bucuri de contactul cu natura și să creezi amintiri cu cei drai

Locație

AQ URBAN SKY MALAGA este foarte bine conectat cu centrul istoric, spitale, școlile primare și secundare, centrele comerciale și facilitățile sportive, înconjurat de zone pietonale si aproape de mare.

Finalizarea proiectului este stabilită pentru final de 2024

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

2 Camere

Apartament cu 1 dormitor in centru Turnul AQ URBAN SKY | Malaga

3 Camere

Apartament cu 2 dormitoare in Centru | Turnul AQ URBAN SKY | Malaga

Apartament cu 3 dormitoare in Centru | Turnul AQ URBAN SKY | Malaga

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: