AYANA | ESTEPONA

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN PROIECT REZINDETIAL DIN SPANIA IN 2023-2024.

Proiectat cu atenție pentru a se integra perfect în mediul înconjurător, Ayana este conceput pentru a accentua stilul de viată prin excelență si atmosfera din Estepona/Marbella.

Ayana prezintă o experienta de viata excepțională si cu adevarat fara efort. Dispunând de arhitectura sofisticată de Villarroel Torrico, interioare inspiratoare de la Gunni & Trentino și ca si dotare standard în fiecare apartament avem sistemul de automatizare inteligentă fără fir de la Lutron, o premiera pentru un proiect rezidential din Costa del Sol

Ayana este construit pe o suprafata de 27.000 mp de grădini tropicale, amenajate, cu trei piscine în aer liber, dintre care una încălzită, o casa centrala tip club completata cu lounge si zona de lucru în comun, cafe-bar, spa, piscina interioară și sala de sport – și cu securitate 24 de ore pe zi.

Apartamentele se predau la stadiul de superfinisat cu bucataria complet mobilata si utilata, sistem de racire si incalzire de ultima generatie si incalzire pardoseala pentru noptile de iarna usor racoroase.
Daca iti doresti o investitie cu potential imens sau doar o casa de vacanta atunci Ayana este raspunsul cautorilor tale.

Proiectul este vandut in proportie de 87%

Finalizarea proiectului este la inceput de 2025.

Cu doar 6.000 euro iti poti rezerva locuinta viselor.

Locație

Proiectul de 140 de apartamente si penthouses este format din imobile cu 2,3 si 4 dormitoare si este situat la 500 m de malul marii si la 15 minute de condus de Marbella si Puerto Banus.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament cu 3 camere si gradina in Resort Premiat Estepona Marbella

4 Camere

Apartament cu 4 camere si gradina in Resort Premiat Marbella Estepona

Penthouse

Penthouse cu view in Resort Premiat Marbella Estepona

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: