Benahavis

Cea Mai Bogată Municipalitate Spaniolă cu Oferta Gastronomică Desăvârșită.

Cunoscută ca una dintre cele mai bogate municipalități din Spania, această bijuterie andaluză atrage atât turiști cât și rezidenți cu farmecul său pitoresc și oferta gastronomică desăvârșită.

Împărțit în trei zone distincte, fiecare cu farmec și caracter, Benahavis oferă o varietate de experiențe pentru toți cei care o vizitează sau aleg să se stabilească aici.

Prima zonă,

Zonele mai noi și periferice ale orașului, găzduiesc complexe moderne de apartamente, facilități sportive și hoteluri, înconjurate de spații verzi și parcuri.

 Aceasta este locul în care tot mai mulți expatriați aleg să se mute, profitând de accesul rapid și facil către coastă. În aceste zone, veți găsi și o varietate impresionantă de baruri, restaurante, bijutieri și galerii de artă, care satisfac diversele gusturi ale vizitatorilor.

Dar, adevărata bijuterie a orașului este centrul său istoric, unde se găsește o bogată selecție de restaurante și baruri, aducându-i titlul de “Capitala Gastronomică a Costa del Sol”. Cu unele dintre cele mai fine restaurante din Spaniei, Benahavis a devenit un paradis culinar pentru cei ce își doresc să se bucure de mâncăruri deosebite și experiențe gastronomice inedite. Aici, bucătarii talentați prepară delicii spaniole și internaționale.

O altă atracție notabilă a Benahavis este zona rezidențială veche, unde locuiesc localnicii spanioli. Acest cartier caracterizat prin străzi sinuoase și teren valurit găzduiește proprietăți impresionante, precum vile și case de oraș bine întreținute, înconjurate de grădini încântătoare. Vederile panoramice din această zonă sunt de-a dreptul uluitoare, transformând fiecare moment petrecut într-o experiență de neuitat.

În apropierea Benahavis se află celebrele terenuri de golf, La Quinta și Los Arqueros, care sunt printre cele mai apreciate din Costa del Sol. Aceste locații spectaculoase atrag pasionații de golf din întreaga lume.

De asemenea, nu putem să nu menționăm și La Zagaleta, o exclusivistă comunitate privată cu unele dintre cele mai scumpe proprietăți din Spania. Aici, luxul și intimitatea se întâlnesc într-o armonie perfectă, atrăgând personalități și celebrități din întreaga lume.

În concluzie, Benahavis, cu istoria și cultura sa bogată, peisajele pitorești și oferta gastronomică desăvârșită, este cu siguranță una dintre cele mai dorite destinații din Spania. Cu trei zone distincte, fiecare cu farmecul și atracțiile sale, acest oraș oferă o gamă variată de experiențe, ceea ce îl face alegerea ideală pentru cei care caută o viață de vis în inima Andaluciei.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole Recente

Nueva Andalucía

Nueva Andalucía este un cartier fermecător situat în vestul municipiului Marbella, Spania. Se întinde pe câteva kilometri pătrați și s-a transformat în ceea ce este

Vezi articol