BLOSSOM BENALMADENA FASE II

Acesta este un complex rezidențial desăvârșit, creat pentru a garanta confortul dumneavoastră și al celor dragi, un loc în care fiecare zi poate fi mai minunată decât cea anterioară.

Vă oferim o dezvoltare exclusivă, compusă din 57 de locuințe cu 2 și 3 dormitoare, inclusiv apartamente la ultimul etaj. Livingurile au acces direct la terasă, iar apartamentele de la ultimul etaj oferă priveliști mărețe ale Mării Mediterane.

Casa dumneavoastră va fi o armonioasă combinație între spații comune, o atmosferă liniștită și un mediu urban. Ne-am preocupat de fiecare detaliu mic, iar calitatea și designul de ultimă generație conferă complexului un spirit inegalabil.

Această dezvoltare este un colț de rai, amplasat în Benalmádena, un oraș pe Costa del Sol, în provincia Málaga. Benalmádena, una dintre cele mai apreciate destinații turistice din zonă, oferă toate serviciile necesare pentru viața de zi cu zi, inclusiv zone sportive, supermarketuri, școli și zone de agrement, astfel încât totul să fie la îndemână.

Termeni de plată
Rezervare -6.000 €
Contract -20%
Construcție -10%
Finalizare -70%

Data de începere a lucrarilor – 31/07/2023
Data de finalizare 31/07/2025

Locație

 

Această dezvoltare beneficiază de o locație excepțională; este conectată la principalele rute către Autovía del Mediterráneo (AP-7), fiind la doar 15 km de aeroport și 24 km de centrul Malaga și oferind priveliști impresionante ale Mării Mediterane.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

3 camere cu terasă de 43.50mp – BLOSSOM BENALMADENA FASE II

R4189933

4 Camere

4 camere cu terasă de 43.50mp – BLOSSOM BENALMADENA FASE II

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: