CAMARATE HILLS – CASARES

Acest complex de excepție, este alcătuit din 47 de apartamente elegante, cu 1, 2 și 3 dormitoare. Fiecare apartament este dotat cu garaj și un spațiu de depozitare. 

Fiind o comunitate închisă, veți avea acces la o piscină încântătoare, grădini îngrijite și un loc de joacă pentru cei mici. 

Designul rafinat al acestui proiect se integrează perfect cu împrejurimile, oferind vederi spectaculoase  asupra mării și munților. 

Toate aceste locuințe vă vor răsfăța cu bucătării complet echipate, terase generoase și dotări de înaltă calitate.
Apartamentele de la parter vă vor surprinde cu grădinile private ce vor oferi momente de relaxare și bucurie.

Vă așteptăm să vă bucurați de rafinamentul și eleganța acestei minunate dezvoltări, unde veți trăi experiențe de neuitat, bucurându-vă de toate aceste facilități înconjurate de frumusețea pură a Andaluziei.


Construcția a început în 15/04/2023

Predare – 15/05/2025

Locație

Această frumoasă dezvoltare este amplasată în Casares, în apropierea Parcului Natural Sierra Bermeja și la o aruncătură de băț de pitoreștile orașe Manilva și Estepona, aflate pe malul mării, sau Gaucín și Genalguacil, la doar câțiva kilometri. Casares este una dintre cele mai boeme comunitați andaluze, cu o poziție privilegiată între marea limpede cu plaje cu nisip fin și munții înverziți. Aici veți putea experimenta armonia perfectă dintre peste 2000 de metri de plaje de nisip fin, ideale pentru baie, terenurile de golf din apropiere și frumusețea naturală a Sierra Bermeja, care vă vor oferi o experiență unică. Cu doar 6 minute distanță până la prestigiosul club de golf Finca Cortesin și numeroase alte terenuri de golf în apropiere, precum Sotogrande, Estepona și Marbella, pasionații de golf vor fi în extaz. Iar distracția și divertismentul sunt garantate, împreună cu liniștea și frumusețea naturii.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament 3 camere cu terasă si curte privată | Camarate Hills | Casares

Penthouse

Penthouse 3 camere spectaculos | Camarate Hills | Casares

4 Camere

Apartament 4 camere cu terasă | Camarate Hills | Casares

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: