Case Green Golf |Estepona

Case de stil mediteranean cu linii contemporane care se îmbină perfect cu mediul înconjurător.

Green Golf este noua dezvoltare rezidențială din Estepona Golf, situată în inima Costei del Sol, într-o locație privilegiată aproape de plaje minunate precum Bahía Dorada sau porturi precum Estepona, Duquesa, Sotogrande sau Puerto Banús, la distanță egală de aeroporturile internaționale din Gibraltar și Malaga și cu o mare varietate de restaurante și activități de agrement în zonă.
Amplasat într-un peisaj unic, la doar 3 km de plajă și cu priveliști panoramice impresionante asupra coastei.

Green Golf este un complex rezidențial privat, compus din doar 48 de case construite pe două nivele, având trei dormitoare, distribuite în șase grupuri, cu piscine și grădini comune.

Aceste noi rezidențe se bucură de vedere către terenul de golf și sunt orientate spre sud sau sud-vest, oferind priveliști minunate către mare.
Terase spațioase, ferestre mari și materiale atent alese asigură că aceste locuințe sunt locuri unice unde puteți bucura de stilul de viață fantastic al Costa del Sol.
Construcția, în conformitate cu noile reglementări europene și cu clasificare energetică C, este o premieră în zonă. Locuințele sunt caracterizate de cea mai înaltă calitate în izolarea fonică, termică și eficiența energetică sporită datorită energiei termice solare.

Locație

Estepona Golf beneficiază de o bună conectivitate rutieră și se află la doar 20 de minute de Marbella și 60 de minute de Aeroportul Malaga pe autostrada A7, iar de la Aeroportul Internațional Gibraltar se poate ajunge în doar 40 de minute cu mașina.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Casă în stil mediteranean | GREEN GOLF | ESTEPONA

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: