Célere sea views | Estepona

Célere Sea Views îți dezvăluie frumusețea sa modernă și funcțională, fiind un loc ideal pentru a locui. Acest complex rezidențial cuprinde 63 de apartamente cu două și trei dormitoare, amplasate in cladiri cu 2 etaje.

Toate proprietățile beneficiază de o expunere spre sud sau sud-vest, iar multe dintre ele oferă priveliști către marea albastră.
În mod special, apartamentele de la parter se deschid către grădini idilice, iar penthouse-urile îți întâmpină sufletul cu terase spațioase ce ating cerul. 

Fiecare apartament are loc de parcare și o cameră de depozitare, pentru a-ți oferi confortul dorit.

În cadrul acestui complex plin de viață, zonele comune devin locuri minunate de relaxare și activități sportive. La Célere Sea Views, te vei bucura de spații verzi încântătoare cu piscină comună și sală de fitness, unde te poți relaxa și bucura de timpul tău liber.

Fiecare detaliu a fost atent gândit pentru a face din acest complex rezidențial un cămin perfect pentru viitorul tău. Calitatea, compartimentarea și design-ul îi conferă un spirit unic, redefinind conceptul de locuință modernă.

Locație

Célere Sea Views este locul perfect pentru a te bucura de viață, situat în Estepona (Málaga), între Arroyo de Guadalobón și plaja Arroyo Vaqueros, la doar 5 minute de centrul orașului Estepona.
Acest complex rezidențial îți oferă numeroase opțiuni de relaxare și servicii, precum câteva terenuri de golf la doar 4 kilometri distanță, inclusiv Doña Julia Golf, Club de Golf finca Cortesín, Estepona Golf și Valle Romano. În plus, poți să te bucuri de apropierea de centre comerciale și de agrement, cum ar fi Marina Estepona, supermarketuri, restaurante, un spital, un centru de sănătate.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

4 Camere

Apartament cu 4 camere pe Malul Mării – Célere Sea View Estepona

penthouse 3 camere

Penthouse cu 3 camere pe Malul Mării – Célere Sea View Estepona

3 camere

Apartament cu 3 camere pe Malul Mării – Célere Sea View Estepona

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: