CELERE VITTA NATURE – LA CALA DE MIJAS.

Acest proiect este un nou complex rezidențial în Mijas Costa, una dintre cele mai căutate zone din Costa del Sol.

Acest complex exclusiv cu 166 de apartamente cu 2 și 3 dormitoare și Penthouse-uri cu 3 și 4 dormitoare, oferă, de asemenea, facilități comune fantastice, inclusiv o zonă de joacă pentru copii. Apartamentele de la parter au terase și grădini private. Toate bucătăriile au insule , iar toate dormitoarele au acces la terase mari. Spații verzi deschise, piscină interioară încălzită și piscine în aer liber, centru Wellness, sală de sport și pistă de alergare. Numeroase facilități sunt incluse, fără să mai menționăm toate facilitatile la distanță de mers pe jos.

Terase perfecte pentru a te bucura de arhitectura și designul contemporan permit teraselor să beneficieze la maxim de lumina mediteraneană.

Complex privat cu zone comune mari și fantastice, înconjurat de vegetație și grădini, proiectat pentru a vă bucura la maximum de timpul de recreere cu familia și prietenii. Aici putem găsi: mai multe piscine în aer libere, zonă spa cu piscină interioară, baie turcească, saună, sală de sport, club Social, teren de tenis și de padel.

Proprietățile oferă spații generoase, bucătărie deschisă cu insulă, living și dormitoare cu acces direct la terasă. Spațiile unităților au fost optimizate pentru a fi confortabile și versatile, folosind materiale alese conform celor mai înalte standarde de calitate.

Toate apartamentele cu 2 și 3 dormitoare au inclus în preț 1 loc de parcare subteran și 1 cameră de depozitare, toate penthous-urile cu 3 și 4 dormitoare au incluse în preț 2 locuri de parcare subterane și 1 cameră de depozitare.

Apartamentele din Celere Vitta Natura PHASE 2 au termen de  finalizare in 2025.

Locație

La Amphora Beach Residence, principal tău vecin va fi marea, una liniștită, a cărei sunete te vor relaxa. Noua ta casă va fi personalizată special pentru tine, într-un complex ce oferă locuințe cu 2 sau 3 dormitoare, parcări, vedere la mare și grădini comune. Marea, natura și peste 300 de zile de soare pe an se întâlnesc într-un complex rezidențial ce acoperă peste 14.000 mp. Aici vei simți chemarea mării direct din fereastra ta, deoarece este situat chiar în spatele plajei, bucurându-te de vedere la Marea Mediterană.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

4 Camere

Apartament cu 4 camere | Celere Vitta Nature | La Cala de Mijas

5 Camere

Penthouse 5 camere | Celere Vitta Nature | La Cala de Mijas

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: