Marbella sau Miami de Europa.

Vreme uimitoare pe tot parcursul anului.

S-ar putea să sune evident, dar Marbella se bucură de un climat spectaculos, cu ceruri albastre și soare tot timpul anului (o medie de 320 de zile pe an). În plus, datorită amplasării sale la poalele muntelui Concha, Marbella se bucură de un microclimat special care oferă veri mai răcoroase și ierni mai blânde decât alte orașe din jur.

Conectat la nivel global.

Marbella se află la doar 30-40 de minute distanță cu mașina de aeroportul internațional Malaga, care are conexiuni către peste 100 de destinații globale. Așadar, fie că este vorba despre o escapadă de weekend sau o călătorie de afaceri, venirea la Marbella este o destinație convenabilă pentru călătorie.

Shopping nelimitat.

Se gasesc de la cele mai populare branduri urbane precum Zara, Hugo, Massimo Dutti, până la branduri exclusiviste precum Hermes, Dior, Gucci, Fendi si Louis Vuitton.

Activități sportive și de agrement

În timpul liber, vei găsi o gamă largă de activități sportive și de agrement. De la celebrele terenuri de golf precum Los Naranjos, Las Brisas și Aloha Golf, până la Clubul de Padel & Fitness Manolo Santana sau academia de tenis Puente Romano, precum și cluburi de tenis precum PSM Tennis Academy Marbella, Hofsass Tennis College.

De la traiul accesibil la rezidențe mega-exclusive.

O nouă eră pe piața imobiliară. După decenii de boom și creștere a prețurilor, proprietățile sunt acum la un nivel foarte accesibil. Pentru cei care caută să cumpere, există o varietate de oportunități excelente la prețuri mult reduse, de la Cabopino la Guadalmina.

Viata de noapte

In Marbella vei găsi întotdeauna o petrecere bună. De la exclusivul și faimosul club Olivia Valere la trendy News Cafe, Havana Club, Cavalli Club sau elegantul Freudenhaus Bar, în Marbella și mai ales în Puerto Banus, găsești totul. Dacă preferi ceva mai local sau tradițional, atunci în Marbella ai zeci de pub-uri și baruri mai mici în care poți savura un vin bun sau chiar un bar flamenco.

Plajele.

Marbella are 25 de plaje și, probabil, unele dintre cele mai bune cluburi de plajă din lume, inclusiv Ocean Club, Purobeach, Sala by the Sea și, desigur, celebrul Nikki Beach. Dacă te bucuri de nisip și mare, îți va plăcea aici, fie că este pentru relaxare sau distractie.

Educație internațională uimitoare și diversificată.

În Marbella ai o alegere fantastică în ceea ce privește educația, inclusiv numeroase școli publice spaniole, o școală germană, multe școli internaționale, printre care Aloha College, Swans Schools, Laude International College, Atalaya, precum și instituții de învățământ superior, inclusiv o Școală de Afaceri cu predare în limba engleză, o Școală de Modă și Design și una dintre cele mai faimoase școli de ospitalitate din lume, Les Roches, și, în cele din urmă, numeroase școli de limbi străine, inclusiv Don Quijote, Enforex și III Schools.

Jet-set și celebrități.

Dacă ești în Marbella, ai toate sansele sa intalnesti celebrități, fie la glamurosul festival anual Starlite, fie în Puerto Banus sau barul Sinatra. Marbella a fost casă și gazdă pentru mulți, inclusiv: Antonio Banderas, Cheryl Cole, Angelina Jolie și Brad Pitt, precum și Lady Gaga, Eva Longoria, Madonna, Elton John și chiar Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

O calitate de viață neprețuită.

Cu cea mai bună calitate a aerului, puțină poluare (spre deosebire de marile capitale metropolitane din lume) și o speranță medie de viață de peste 80 de ani, Marbella oferă o calitate de viață neprețuită.

O societate internationala și diversificată.

Indiferent dacă te retragi în Marbella sau te muți aici cu familia, vei găsi o societate internationala foarte mare și diversificată, cu cifre oficiale sugerând că Marbella găzduiește peste 137 de naționalități.

Istoria și cultura Andaluziei.

În centrul vechi al Marbellei și al San Pedro-ului, precum și în alte câteva puncte de interes, te vei simți învăluit în farmecul istoriei și culturii andaluze, cu arhitectura sa unică.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole Recente

Nueva Andalucía

Nueva Andalucía este un cartier fermecător situat în vestul municipiului Marbella, Spania. Se întinde pe câteva kilometri pătrați și s-a transformat în ceea ce este

Vezi articol