Donique | Marbella | Beachfront

Într-un cadru absolut spectaculos, se desfășoară Dunique – un proiect rezidențial fermecător, aflat pe plaja din Las Chapas (Marbella). Cu atenție dedicată fiecărui detaliu, acest complex se dezvoltă pe una dintre ultimele parcele disponibile, oferind o perspectivă încântătoare către minunatele plaje cu dune, într-una dintre cele mai râvnite locații din Marbella.

În acest complex rezidențial, veți găsi o selecție variată de locuințe elegante: 64 de apartamente cu 2, 3 și 4 dormitoare, cu generoase suprafețe interioare de 160 – 450 mp și spații exterioare de 80-250 mp, dar și 32 de vile cu 3, 4 și 5 dormitoare, având interioare generoase de 200 – 350 mp și grădini de 215 – 380 mp. Vilele vor fi completate cu o piscină privată și un subsol iar apartamentele tip penthouse vor fi însoțite de o terasă acoperită și o piscină fermecătoare.

Toate proprietățile vor fi învăluite într-o eleganță desăvârșită și promit să ofere cele mai rafinate standarde de trai, indiferent de anotimp. Proiectul prezintă zone comune impresionante, inclusiv un club exclusivist, în care experiența de viață va fi rafinament pur. 

Aici, veți putea savura un cocktail într-un bar elegant, cu priveliști fantastice către marea albastră, deasupra unei piscine suspendate, situată la nivelul acoperișului. În plus, comunitatea se va bucura de un spa extins, dotat cu o baie turcească, saună, jacuzzi, o piscină interioară încălzită de 40 de metri, o zonă de aromaterapie și chiar și o zonă geotermală.

În proiectarea locuințelor s-au folosit materiale deosebite, inclusiv finisaje premium, bucătării spațioase cu electrocasnice de top, sistem de aer condiționat cu funcție de încălzire și răcire, piscină privată în fiecare dintre locuințe, cameră de depozitare și garaj pentru cel puțin două vehicule. Aceste case vor fi disponibile viitorilor proprietari cu posibilitatea de a-și personaliza interioarele de lux, astfel încât să devină un reper în rândul altor rezidențe de lux de pe coastă.

Locație

Acest complex se dezvoltă pe una dintre ultimele parcele disponibile, oferind o perspectivă încântătoare către minunatele plaje cu dune, într-una dintre cele mai râvnite locații din Marbella

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament de lux langă plajă cu piscină si terasă | Marbella

4 Camere

Apartament 4 camere de lux langă plajă cu piscină si terasă | Marbella

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: