Earth | Marbella | The Golden Mile

EARTH este răspunsul la noul standard de trai de lux care pune accent pe sustenabilitate, confort, stil și bunăstare. Situat în cea mai bună locație din Marbella, Golden Mile, la doar câteva minute de legendarul Marbella Club Hotel, Puente Romano Resort și plajă.

O comunitate închisă cu 28 de apartamente și penthouse-uri ultra-modern, cu 3-4 dormitoare și băi en-suite, distribuite în patru blocuri – Water, Stone, Wood și Sand.

Apartamentele de la parter au grădină privată și terase mari, apartamentele de la primul etaj au piscina privata iar penthouse-urile au piscina privata si rooftop . Aceste proprietati sunt proiectate pentru a oferi o viață contemporană într-o comunitate privată închisă, cu supraveghere 24/7, care stabilește standarde în ceea ce privește securitatea.


Designul modern și luxos al apartamentelor, construite cu cele mai înalte calități, este echilibrat cu utilizarea tonurilor calde și a luminii naturale abundente. Acestea oferă spații superbe cu plan deschis, bucătării de top de la Modulnova și multe altele. Fiecare proprietate este smart. Toate proprietatile includ două locuri de parcare subterane și o cameră de depozitare, precum și o preinstalare pentru încărcarea mașinilor electrice.

În afară de piscina din aer liber cu apă sărată amplasata în grădinile frumoase, există și un impresionant centru de spa, cu o piscina interiora încălzita, cu o cascadă care oferă o vedere la sala de sport complet echipată. Există o sală dedicată de yoga și sauna uscata, respectiv umeda.

Cei mai tineri rezidenți vor avea propriul lor club pentru copii și piscină.

EARTH

EARTH este cea mai bună ofertă de proprietati moderne și sustenabile disponibile în cea mai bună locație din Marbella astăzi. Construcția a început deja și este programată să fie finalizată în primăvara anului 2025.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

Apartamente cu 4 camere

Impresionantul EARTH | The Golden Mile | Marbella

PENTHOUSES

Penthouse cu piscina privata EARTH | The Golden Mile | Marbella

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: