Estrella del Mar | Marbella East

Estrella del Mar Faza 2 Villas Marbella este un nou proiect imobiliar format din 52 de case tip townhouse, cu 3 și 4 dormitoare pe două niveluri, parter și etaj, cu grădină privată, terasă acoperită/porțic, pergolă și două locuri de parcare private.

Proprietățile au livinguri spațioase cu bucătării deschise, complet echipate cu electrocasnice de cea mai înaltă calitate; 2 sau 3 băi (dormitorul principal cu baie proprie) și un WC pentru oaspeți. Toate proprietățile au încălzire în pardoseală în toată casa și aer condiționat prin aerotermie, geamuri termopan și o compartimentare excelentă.


Estrella del Mar se află în Elviria Beach, una dintre cele mai exclusiviste zone rezidențiale din Marbella, la doar 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Marbella și la 30 de minute de Aeroportul Internațional Malaga.
Elviria este cunoscută pentru a avea una dintre cele mai bune plaje din Costa del Sol, precum și o gamă largă de oferte gastronomice, de divertisment și de golf, cu mai multe dintre cele mai bune terenuri de golf în apropiere, cum ar fi Santa Maria, Santa Clara, Rio Real sau Marbella Golf, printre altele.

Locație

Marbella East combină zone comerciale, de agrement și de servicii, precum și animatul Centru Comercial Elviria, unde găsim o varietate mare de restaurante internaționale, alături de spații mai liniștite pentru a vă relaxa după o zi de lucru sau în timpul timpului liber.
În plus, Elviria are acces ușor la autostrada A7, cunoscută și sub numele de Autovía del Mediterraneo.
Din Estrella del Mar putem ajunge în centrul orașului Marbella sau la Puerto Banús, una dintre cele mai bune marine din Andaluzia, în doar câteva minute și ne putem bucura de viața de noapte animată pe care o oferă.
Achiziționând o proprietate în Marbella Estrella del Mar, veți putea să vă bucurați de un stil de viață ideal în Marbella, pe tot parcursul anului sau în timpul vacanțelor.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

case cu 3 si 4 dormitoare

Case aproape de plaja | Estrella del Mar | Marbella East

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: