Jardines de las Lagunas | Mijas

Apartamente spațioase cu 1, 2 și 3 dormitoare, precum și impresionante penthouse-uri cu 3 dormitoare, toate gândite cu atenție pentru a profita de climatul desăvârșit al Costa del Sol pe tot parcursul anului. Terasele spectaculoase transformă locuințele în adevărate paradisuri private, iar fiecare apartament vine cu parcare și spațiu de depozitare privat.

Noutatea complexului este încălzirea prin pardosea, care adaugă o notă primitoare în fiecare baie. Complexul rezidențial asigură siguranță și liniște prin camerele de supraveghere, iar zonele comune minunate, cu piscină și grădini, sunt locul perfect de bucurie alături de familie.

În timp ce cei mici se distrează în zona special amenajată pentru joacă, adulții pot savura momente de relaxare în saună sau se pot menține în formă la sala de fitness.
Bucurați-vă de toate facilitățile pe care le doriți la Jardines de las Lagunas, la numai un pas distanță! Având o locație privilegiată pe Costa del Sol, la mai puțin de 5 minute de cele mai bune zone comerciale de pe coastă și aproape de terenuri variate de golf, aici veți găsi tot ce vă puteți dori. Plaja este la doar 2 km distanță, iar serviciile de transport sunt extrem de accesibile.

Construcția a început în trimestrul al doilea al anului 2022, iar finalizarea este estimată în trimestrul al doilea al anului 2024.
Acest complex inovator și elegant vă oferă un stil de viață mediteranean autentic și rafinat.

Locație

Jardines de las Lagunas, un complex rezidențial situat în Mijas, pe Costa del Sol, vă invită să trăiți momente desăvârșite în confortul propriului cămin!

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

2 Camere

Apartament 2 camere | Jardines de las Lagunas | Mijas

Penthouse

Penthouse 4 camere | Jardines de las Lagunas | Mijas

4 Camere

Apartament 4 camere | Jardines de las Lagunas | Mijas

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: