La Corniche | Fuengirola

Cu eleganță și rafinament, La Corniche a fost conceput ca un punct de observație deosebit, deschizând priveliști impresionante asupra Mării Mediterane. Se împletește armonios cu terenul, utilizând cu pricepere materiale locale precum lemnul natural și apa ca elemente prezente mereu în arhitectura sa nobilă și inovatoare.

Acest complex rezidențial cuprinde 36 de apartamente cu 2, 3 și 4 dormitoare. Fiecare living-dining room oferă confortul unor spații deschise, luminoase și aerisite. Acest design funcțional asigură încăperilor o lumină generoasă, promovând bunăstarea pe care cu toții o căutăm. La Corniche veți avea terase generoase ce oferă priveliști ce rivalizează cu cele mai bune puncte de observație din Fuengirola. De aici, veți putea admira măreția Mării Mediterane, de la apusul soarelui până la răsărit.

La Corniche îmbrățișează conștient ideea că un stil de viață sănătos este strâns legat de grija pentru mediul înconjurător. Prin urmare, au ales cu înțelepciune energiile regenerabile, instalând un sistem de colectare a energiei solare pentru producerea apei calde de uz casnic și au integrat stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Fuengirola este un oraș de coastă în provincia Malaga, cu una dintre cele mai bune infrastructuri și o varietate de servicii pe Coasta del Sol. Frumoasa promenadă leagă plajele sale cu unele dintre cele mai impunătoare puncte de interes, cel mai notabil fiind Castelul Sohail. 

Fuengirola îmbină tradițiile adânc înrădăcinate ale zonei cu inovația și abordarea modernă. Locația sa geografică privilegiată, între mare și munți, și conexiunea excelentă cu orașul Malaga, îl plasează printre cele mai atractive destinații din provincie.

Locație

La Corniche este un proiect rezidențial situat în Fuengirola (Malaga), una dintre cele mai emergente zone ale Coastei del Sol. Datorită dispunerii sale înaltate, acest proiect cu 36 de apartamente se bucură de priveliști panoramice uimitoare ale Mării Mediterane. Acum aveți oportunitatea perfectă de a beneficia de avantajele vieții într-un oraș dinamic și vibrant, precum și de liniștea de a locui aproape de mare și munți.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament cu 3 camere si view | La Corniche | Fuengirola

penthouse

Penthouse cu 3 camere view fantastic | La Corniche | Fuengirola

penthouse 5 Camere

Penthouse 5 camere cu view fantastic | La Corniche | Fuengirola

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: