La Zagaleta – Cel mai Exclusivist loc din Europa

La Zagaleta este situat în pitorescul peisaj al dealurilor din Benahavís, la poalele Serranía de Ronda, fondat în 1991 pe o veche rezervă de vânătoare și întinzându-se pe o suprafață de 900 de hectare. Cu vegetație luxuriantă, cascade naturale, pâraie și dealuri ce alcătuiesc un peisaj montan spectaculos, aici se găsesc cele mai luxoase proprietăți din Europa.

Datorită proximității față de Puerto Banús, la doar 10 minute de mers cu mașina, sau Marbella, la 22 de minute distanță, locuitorii pot beneficia de toate facilitățile de lux și activitățile de agrement ale Golden Mile. Accesul în La Zagaleta este ușor, prin drumurile AP7 și N-340 / A7, iar aeroportul Malaga Costa del Sol este la o distanță apropiată.

La Zagaleta oferă rezidenților săi anonimat și intimitate totală, nu doar datorită amplasării înconjurată de natură, ci și pentru că este una dintre cele mai securizate urbanizări din Spania, cu acces privat și restricționat. Din acest motiv, La Zagaleta este ales ca loc de reședință de oameni de afaceri renumiți, foști președinți, miliardari din întreaga Europă, precum David Heinemeier Hansson, cunoscut om de știință din Silicon Valley, sau Hans Snook, fondatorul Orange Telecom, și mulți alții.

PROPRIETĂȚI DE LUX DE VÂNZARE ÎN LA ZAGALETA: La Zagaleta este cel mai luxos cartier din Europa, iar prețurile proprietăților de aici oscilează între aproximativ 10 milioane și 30 de milioane de euro. Caracteristica sa distinctivă constă în vilele exclusiviste, situate pe parcele private de peste 3000m2, separate una de cealaltă pentru a garanta conservarea mediului natural și intimitatea oaspeților.

Plimbându-vă pe străzile sale umbroase, veți descoperi proprietăți de vis, de la mici vile echipate cu toate conforturile, la conace spectaculoase.

Împărțite pe versanți, vilele din urbanizare au fost construite cu materiale de calitate, cu podele de marmură, detalii arhitecturale impunătoare, mobilier din mahon, camere delicat decorate cu lucrări de artă prestigioase. În La Zagaleta, proprietățile de stil clasic se îmbină cu vile moderne dotate cu echipamente și tehnologie de ultimă generație, oferind esteticii moderne utilizarea texturilor naturale, cum ar fi piatra și lemnul, precum și spații deschise.

Proprietățile de lux din La Zagaleta sunt construite cu cele mai înalte standarde de calitate și vizează depășirea așteptărilor celor mai exigenti proprietari.

SERVICII UNICE ÎN LA ZAGALETA CLUBHOUSE PENTRU VECHIUL TEREN DE GOLF Este centrul social exclusivist al La Zagaleta, unde rezidenții pot savura bucătăria avangardistă în restaurantul deosebit sau pot servi un pahar de vin la pub.

În plus, La Zagaleta dispune de spații interioare și exterioare perfect îngrijite, destinate desfășurării întâlnirilor de afaceri și a reuniunilor sociale, precum și organizării de evenimente precum cine de gală, nunți, expoziții tematice, concerte. Echipa de profesioniști dedicată organizării acestor evenimente are o vastă experiență în planificarea tuturor tipurilor de evenimente și va aplica toată creativitatea pentru ca evenimentul dvs. să fie un succes pe toate planurile.

La Zagaleta dispune, de asemenea, de un serviciu propriu de catering, în care bucătarii de prestigiu concep meniuri exquisite, cu cele mai bune delicatese din zonă, precum și feluri de mâncare specifice bucătăriei internaționale, dacă evenimentul o cere.

OPȚIUNI PENTRU SPORT ȘI SĂNĂTATE ÎN LA ZAGALETA Rezidenții La Zagaleta pot satisface toate nevoile lor sportive și de sănătate cu ajutorul diverselor servicii profesionale oferite. De la o piscină mare în aer liber, la terenuri private de golf și echitație…

TERENURI PRIVATE DE GOLF

În cadrul La Zagaleta există două terenuri private de golf: Vechiul Teren de Golf și Noul Teren de Golf. Ambele terenuri sunt concepute cu cea mai mică atenție la detalii pentru a oferi jucătorilor o experiență unică și provocatoare, însă sunt foarte diferite între ele din punct de vedere al jocului și configurării lor.

Vechiul Teren de Golf a fost proiectat în 1991 de Brand Benz și redesenat în 2016 de Marc Westenborg. Acesta are un total de 18 găuri, în mijlocul unui paradis de liniște, înconjurat de natură.

Noul Teren de Golf oferă o experiență de joc continuă pe 36 de găuri.

CLUB DE TENIS LA ZAGALETA

Un club profesional unde puteți practica tenis și tenis de masă într-o locație deosebită. Clubul de tenis dispune de terenuri de zgură și de tenis de masă, precum și un teren de padel, unde puteți primi instruire personalizată și îndrumare de la cei mai buni profesioniști, bucurându-vă de sportul preferat într-un club exclusivist dedicat doar proprietarilor, familiilor și prietenilor.

CENTRU DE ECHITAȚIE LA ZAGALETA

Un centru ecvestru de primă clasă care oferă rezidenților săi facilități pentru competiții, inclusiv o zonă de antrenament, douăzeci de grajduri și șase pășuni. Caii pur-sânge și poneii de la centru ecvestru Zagaleta beneficiază de toate îngrijirile necesare.

Clubul de echitație La Zagaleta dispune și de profesioniști calificați care oferă lecții de echitație pentru adulți și copii la diferite nivele, atât pentru agrement, cât și pentru competiții.

În plus, rezidenții pot bucura de multiple trasee călare printr-un peisaj incredibil de păduri cu cascade și râuri, observând diferite specii de păsări și alte viețuitoare, precum și cele mai bune vederi ale terenurilor de golf și munților peisajului marin.

Suprafețele sale luxuriante și ondulate, înconjurate de pini, sunt ideale pentru a vă pierde cu plimbările pe jos și a trăi o experiență senzorială unică. Încercați unele dintre traseele de drumeție în cele 900 de hectare de teren, sau practicați alte sporturi montane precum ciclismul, cursa cu motorul…

SERVICII PERSONALIZATE PENTRU REZIDENȚI

La Zagaleta oferă rezidenților săi o gamă variată de servicii pentru a le satisface toate nevoile, de aceea pot solicita servicii personalizate, cum ar fi transferuri cu elicopterul de la heliportul privat din urbanizare, transferuri private cu iahtul, mașină… Servicii de personal shopper pentru a primi sfaturi sau a face cumpărături în buticuri cu mărci de top, bijuterii, decorațiuni…

De asemenea, se asigură servicii în cadrul proprietăților, cum ar fi îngrijirea și întreținerea grădinilor, piscinelor, servicii de spălătorie și curățenie, custodia sigură a cheilor…

La Zagaleta este concepută cu grijă pentru a oferi oaspeților săi un stil de viață unic, într-unul dintre cele mai exclusive locații din Europa.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole Recente

Nueva Andalucía

Nueva Andalucía este un cartier fermecător situat în vestul municipiului Marbella, Spania. Se întinde pe câteva kilometri pătrați și s-a transformat în ceea ce este

Vezi articol