Mala Kai | Estepona

 

Vă prezintăm un ansamblu rezidențial deosebit, alcătuit din 70 de apartamente cu 1, 2 și 3 dormitoare, ce încântă privirile cu terase spațioase, răspândite cu măiestrie în 7 blocuri distincte.

Unele dintre acestea oferă o minunată priveliște către Marea Mediterană și sunt învecinate cu inima orașului Estepona.

Acest proiect a fost strategic conceput pentru a beneficia de lumina mediteraneană pe durata zilei, asigurând lumină de la răsărit până la apus, creând astfel o atmosferă primitoare și energizantă în locuință.

 

În zona comună, atât dumneavoastră, cât și cei dragi, vă puteți bucura de o mare piscină infinită cu șezlonguri,echipată cu toate facilitățile necesare (vestiare, șezlonguri în aer liber, toalete comune etc.), unde puteți petrece zilele însorite și plăcute specifice acestei regiuni. Complexul mai dispune și de o sală de fitness, o zonă de yoga și spații verzi pentru plimbări zilnice și relaxare.

Bucătăriile, integrate armonios în living, sunt echipate cu hotă, plită ceramică, cuptor electric, frigider, mașină de spălat vase, chiuvetă și cuptor cu microunde.

Toate apartamentele dispun de un loc de parcare generos și o cameră de depozitare mare, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână toate echipamentele pentru activități de agrement și aventură.

Locație

Estepona este un frumos oraș situat pe Costa del Sol, în sudul Spaniei. Cu o istorie bogată și o atmosferă relaxantă, Estepona atrage turiști datorită plajelor sale nisipoase, a climei blânde și a peisajelor spectaculoase. Orașul este cunoscut pentru promenadele sale pitorești, grădinile sale frumos amenajate și străzile înguste cu case albe tradiționale. Este un loc popular pentru cei care doresc să se bucure de soare și de viața de coastă într-un cadru autentic spaniol

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

2 Camere

Apartament 2 camere langa mare | Mala Kai Resort | Estepona

3 Camere

Apartament 3 Camere Langa Mare | Mala Kai Resort | Estepona

4 Camere

Apartament 4 Camere Langa Mare | Mala Kai Resort | Estepona

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: