Mane Residence | Benalmadena

Mane Residences este o dezvoltare privată exclusivistă, plasată într-o locație privilegiată din Benalmádena. Datorită poziției sale elevate, fiecare locuință va bucura de priveliști panoramice incredibile ale mării și litoralului. Arhitectura terasată a Mane Residences, cu vedere spre Marea Mediterană, aduce o lumină naturală vibrantă în fiecare dintre cele 49 de apartamente și cele 2 case.

În jurul proiectului, există o excelentă gamă de servicii de toate tipurile, medicale, educaționale, sportive și comerciale. Printre acestea, evidențiem Benalmadena Golf, cu atmosfera sa familială și relaxată, Spitalul Internațional Vithas Xanit, cu o gamă largă de specialități medicale, școala Novaschool Benalmandena și Centrul Sportiv Municipal din Benalmadena Pueblo.

Complexul rezidențial beneficiază de un acces convenabil la autostrada A7, conectându-se la principalele artere ale zonei și la rutele principale de transport public.


Måne Residences oferă apartamente confortabile cu 2 și 3 dormitoare, cu terase generoase, penthouse-uri luminoase și case cu grădină și terasă private.

În zonele comune veți găsi piscina comună, o sală de sport complet echipată și o zonă socială pentru întâlniri de agrement.

No. of Units –51                                   Available- 29

Locație

Benalmadena Această localitate se întinde de la poalele munților Sierra de Mijas până la malul mării, ocupând o fâșie îngustă. Aici găsiți mai multe opțiuni: în primul rând, orașul situat în partea de sus, cu arhitectură tradițională care își dezvăluie originea și oferă o vedere panoramatică încântătoare. Pe măsură ce coborâm, întâlnim un nucleu urban cu mare importanță, Arroyo de la Miel, unde se concentrează cea mai mare parte a populației și care oferă diverse atracții, printre care și un parc de distracții internațional. În cele din urmă, Benalmádena Costa, unde se găsește majoritatea ofertei turistice cu plaje însorite: hoteluri, cazinou, terenuri de golf, port, etc.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament de lux cu panoramă – Mane Residence Benalmadena

4 Camere

Apartament 4 camere de lux cu panoramă – Mane Residence Benalmadena

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: