Marbella by The Lake

Un proiect modern și încântător, ce oferă 98 de apartamente cu 2 și 3 dormitoare, ce se bucură de priveliști panoramice într-o locație deosebită. Aici, veți regăsi echilibrul perfect între confort și eleganță, având ușor acces către toate f acilitatiile necesare pentru o viață plină de satisfacții.

Această nouă bijuterie, numită Angel Lake, a fost creată în Nueva Andalucia cu grijă și rafinament, pentru ca fiecare locuință să se bucure de impresionante priveliști panoramice de pe terasele spațioase și din livingul deschis. Arhitectura zonelor comune a fost inspirată de conceptele estetice “Boho” și “Country Chic”, în care materialele și culorile naturale se împletesc armonios cu peisajul local, dând naștere unei atmosfere relaxante și oferind o evadare într-un mediu liniștit și plin de frumusețe.
Dezvoltarea Marbella Lake cuprinde nouăzeci și opt de apartamente cu 2 și 3 dormitoare, distribuite în mai multe clădiri cu trei etaje, într-un stil contemporan mediteranean.

Proiectul oferă o selecție variată de apartamente, cu opțiuni la parter, la etajul întâi, penthouse-uri și apartamente dublex. Apartamentele de la etajul superior au acces direct la terasele private. Fiecare proprietate dispune de finisaje de calitate, echipată cu branduri recunoscute și va fi gata de mutare. În plus, fiecare apartament beneficiază de un spațiu de depozitare și un loc de parcare în garaj, incluse în prețul apartamentului.

Apartamentele generoase, cu orientare spre sud, și minunatele penthouse-uri și case dublex sunt înconjurate de grădini frumos amenajate și beneficiază de patru piscine comune.

 

Locație

Acest cartier idilic este situat la nord de celebrul Puerto Banús, întinzându-se de la râul Guadaiza în vest până la râul Rio Verde în est, cu magnificul munte La Concha oferind un fundal iconic. La nord se află municipiul Benahavís și Istán, în timp ce districtul vestic al lui Marbella începe în est. În cele din urmă, frumoasa coastă a Mării Mediterane îi mărginește partea sudică, culminând cu celebrul Puerto Banús.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament nou 2 dormitoare | Marbella Lake | Nueva Andalucia

4 Camere

Apartament nou cu 3 dormitoare | Marbella Lake | Nueva Andalucia

Penthouse

Penthouse Nou 3 Dormitoare | Marbella Lake | Nueva Andalucia

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: