Med Hills -Fuengirola-

Med Hills Fuengirola este un extraordinar Proiect Rezidențial, dezvoltat într-un stil contemporan și sustenabil, situat într-un mediu natural liniștit și privat.

Un proiect unic, amplasat între mare și munți, cu zone comune magnifice, sală de fitness, saună, zonă de coworking, facilități de spălătorie deschise 24 de ore, club social, piscine și frumoase grădini în stil tropical.

Med Hills are 2 clădiri pe 4 sau 5 niveluri cu diferite caracteristici. Toate apartamentele și penthouse-urile cu 2 sau 3 dormitoare beneficiază de terase mari, în timp ce duplexurile au un spațiu de grădină privat. Toate unitățile beneficiază de 1 loc de parcare privat inclus în prețul de achiziție.

Diferite orientări, precum și spațiile deschise care caută continuitatea către exterior datorită ferestrelor mari, teraselor și grădinilor, caracterizează acest resort. Calitățile și facilitățile reflectă exclusivitatea proiectului.

Locație

Med Hills este situat într-o zonă rezidențială liniștită, Torreblanca del Sol, Fuengirola, înconjurată de natură, la doar 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Malaga.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

2-3 dormitoare

Apartament cu 3 camere Med Hills -Fuengirola-

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: