Nueva Andalucía

Nueva Andalucía este un cartier fermecător situat în vestul municipiului Marbella, Spania. Se întinde pe câteva kilometri pătrați și s-a transformat în ceea ce este acum cunoscut ca Valea Golfului, cu unele dintre cele mai remarcabile terenuri de golf de pe Costa del Sol, cum ar fi Aloha Golf Club, Los Naranjos Golf Club și Real Club de Golf Las Brisas.

Această vecinătate încântătoare este renumită pentru densitatea scăzută a construcțiilor, permițând locuitorilor să se bucure de spațiile deschise naturale ale lui Marbella. Străzile largi și facilitățile abundente creează o atmosferă asemănătoare cu cea a unui oraș, fără agitația. În schimb, Nueva Andalucía oferă un stil de viață liniștit și prietenos pentru familii, o oază de liniște ascunsă, dar foarte aproape de vibrantul Puerto Banús și zonele aglomerate precum Centro Plaza și noul Marbella Arena-Auditorium.

Din punct de vedere istoric, Nueva Andalucía își datorează numele dezvoltării urbane și turistice inițiate de José Banús în 1964. Numele aduce un omagiu guvernelor coloniale ale Nueva Andalucía din Venezuela, Colombia, Puerto de la Plata și Paraguay.

Acest cartier idilic este situat la nord de celebrul Puerto Banús, întinzându-se de la râul Guadaiza în vest până la râul Rio Verde în est, cu magnificul munte La Concha oferind un fundal iconic. La nord se află municipiul Benahavís și Istán, în timp ce districtul vestic al lui Marbella începe în est. În cele din urmă, frumoasa coastă a Mării Mediterane îi mărginește partea sudică, culminând cu celebrul Puerto Banús.

Viața în Nueva Andalucía reprezintă o îmbinare plăcută între liniște și comoditate, făcându-l un cartier foarte căutat de familii. Printre principalele sale atracții se numără școlile internaționale de excepție, precum Aloha College, Swans International Secondary School și Laude San Pedro International College, oferind o educație de calitate comunității sale diverse.

Diversitatea arhitecturală din Nueva Andalucía este impresionantă, cuprinzând vile elegante în stil andaluz până la case moderne, minimaliste, decorate cu materiale de lux și design contemporan. Peisajul este realizat cu gust, cu arbori nativi mediteraneeni împodobind străzile.

Pentru familiile în căutarea activităților în aer liber, Nueva Andalucía oferă numeroase opțiuni, cum ar fi terenurile de golf ale celebrei Văi a Golfului și lacul fermecător Turtle Lake (Lago de las Tortugas), unde familiile se pot bucura de picnicuri și plimbări relaxante.

Cu acces facil la drumul costier A-7 și apropiere de principalele atracții din Marbella, locuitorii se bucură de conexiuni rapide către Golden Mile, Centrul Marbella și San Pedro de Alcántara.

În plus, Nueva Andalucía găzduiește o viață socială vibrantă, cu diverse opțiuni de restaurante, de la bucătării internaționale până la delicii andaluze locale. Locurile deosebite includ Centro Plaza, Puerto Banús și Mosh Fun Kitchen, unde puteți savura mâncăruri delicioase și vă puteți bucura de atmosfera veselă.

Pentru tinerii dornici de distracție, NAÔ Pool Club și MOGLI The Key oferă o experiență animată de piscină și club de noapte, unde prietenii se pot aduna pentru a se relaxa, a asculta muzică și a crea amintiri de neuitat.

Cu amestecul său divers de facilități, frumusețe naturală și mediu sigur, Nueva Andalucía și-a câștigat pe bun dreptate reputația de unul dintre cele mai dorite locuri de locuit din Marbella.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole Recente

Nueva Andalucía

Nueva Andalucía este un cartier fermecător situat în vestul municipiului Marbella, Spania. Se întinde pe câteva kilometri pătrați și s-a transformat în ceea ce este

Vezi articol