One80 Suites – Estepona

Situată pe una dintre cele mai alese privilegiate din Estepona, această dezvoltare mult așteptată te cucerește cu panoramele fabuloase către mare orientate spre sud.
Casele moderne spectaculoase se mândresc cu terase spațioase și grădini private ce oferă priveliști uimitoare asupra Mediteranei. Aceasta este o dezvoltare boutique cu doar 48 de apartamente contemporane și penthouse-uri, este amplasată într-o zonă râvnită a Costa del Sol din Estepona.

Apartamentele elegante sunt perfect poziționate pentru a te bucura de stilul de viață luxos în aer liber specific Spaniei de sud, cu plaje cu steag albastru și o multitudine de facilități la distanță mică de mers pe jos. Zona oferă o infrastructură completă de școli internaționale și locale, spitale moderne și facilități sportive.

Apartamentele au fost create cu un design contemporan, în care ferestrele ample îmbrățișează lumina naturală, iar terasele spațioase cu balustrade din sticlă te îmbie să te pierzi în priveliștile spectaculoase. Unitățile de la parter au grădini private, oferind o oază intimă de relaxare, în timp ce toate apartamentele au acces la terasele fabuloase, iar penthouse-urile se bucură de un rooftop privat ce te răsfață cu un colț de paradis personal. Configurația interioară se adaptează nevoilor tale, cu dormitoarele principale elegante ce oferă băi amenajate cu bun gust, iar dormitoarele pentru oaspeți impart o baie modernă, pentru confortul și ospitalitatea ta. Fiecare bucătărie este finisată si mobilată.
Dezvoltarea oferă zone comune cu o piscină mare înconjurată de grădini mediteraneene, oferind un loc minunat pentru relaxare .Indiferent că căutați o locuință permanentă sau un stil de viață spaniol perfect lângă mare, cu plaje, magazine, restaurante și cafenele în apropiere, această dezvoltare îndeplinește toate criteriile. Cu locația sa excelentă și facilitățile la doi pași, aceste apartamente fantastice reprezintă o oportunitate de investiție inteligentă.

Apartamentele sunt echipate cu aer condiționat și parcare subterană securizată pentru confort, comoditate și siguranță. De asemenea, dezvoltatorul oferă opțiuni de personalizare pentru a se potrivi diferitelor nevoi și gusturi. Nu ezitați să ne întrebați pentru mai multe detalii.

Locație


Estepona, situată la poalele Munților Sierra Bermeja, este o locație superbă la vest de Puerto Banús și Marbella. Dezvoltarea este plasată ideal pentru a oferi o atmosferă relaxată, oferind totodată acces ușor la principalele atracții turistice. De-a lungul anilor, stațiunea a atras cumpărători din întreaga lume, iar zona Sotogrande, este cunoscută pentru meciurile de polo și portul său de înaltă clasă.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

3 camere si terasă cu view spre mare | One80 Suites | Estepona

4 Camere

4 camere si terasă cu view spre mare | One80 Suites | Estepona

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: