Paraiso Pueblo |Benahavis|Marbella

Bine ați venit la Paraiso Pueblo – Benahavis, amplasat strategic, înconjurat de cele mai prestigioase terenuri de golf din Costa del Sol și cu priveliști panoramice de neegalat asupra mării și terenului de golf, acest nou proiect oferă un stil de viață elegant andaluz, în care arhitectura tradițională se îmbină cu designul interior avangardist și materialele de înaltă calitate.

Complexul rezidențial este compus din 206 unități locative cu 2 sau 3 dormitoare. Apartamentele oferă living-uri spațioase, integrate cu bucătăriile elegante, având acces direct la terase spațioase. Toate penthouse-urile, în plus față de terase, dispun de solariumuri generoase, în timp ce majoritatea proprietăților de la parter au grădini private minunate. Datorită ferestrelor mari, terasele inundă locuințele cu lumină naturală, oferind priveliști spectaculoase și creând o atmosferă deschisă și luminoasă.

Proiectul ofera gamă largă de servicii investitorilor ceea ce  face din Paraiso Pueblo un proiect cu adevărat unic. În incinta noastră veți găsi facilități deosebite, ce includ zone generoase de grădină, nu mai puțin de 5 piscine exterioare pentru momente răcoritoare, și o piscină interioară încălzită pentru a vă bucura de confort chiar și în zilele mai răcoroase.

Copiii vor avea parte de o zonă special amenajată pentru joacă, iar adulții se vor putea relaxa într-un club cochet, ce dispune de restaurant și bar cu preparate tradiționale și produse locale de cea mai bună calitate.

Pentru cei ce doresc să-și păstreze conditia fizică și să aibă grijă de sănătatea lor, punem la dispoziție un centru de fitness modern și complet echipat. În plus, puteți petrece momente de răsfăț și relaxare la SPA-ul nostru, unde vă așteaptă saună, baie turcească și jacuzzi pentru a vă delecta simțurile.
Și pentru cei pasionați de activități mai intense, avem grijă să dispunem de o zonă dedicată Crossfit-ului și Yoga-i, astfel încât să vă puteți antrena în voie. Nu putea lipsi nici un teren de sport, unde vă puteți bucura de jocurile preferate în aer liber.

Proiectul nostru este construit cu cele mai bune materiale și finisaje impecabile. Ferestrele impresionante, care ajung de la podea până la tavan, facilitează o armonioasă tranziție între interior și exterior. Bucătăriile deschise, integrate cu livingurile, creează un mediu fluid și primitor. Toate locuințele sunt echipate cu un sistem de automatizare pentru instalații, iluminat și jaluzele, asigurându-vă un confort modern și sofisticat.

Locație

O locație de neegalat, în mijlocul naturii și la doar câteva minute de Marbella, Estepona și Puerto Banus. Bucură-te de unul dintre cele mai unice sate din Andaluzia, înconjurat de liniște, natură, terenuri de golf și mare.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament 2 dormitoare in resort tip Andaluzian | Benahavis

4 Camere

Apartament 3 dormitoare in resort tip Andaluzian | Benahavis.

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: