Marile Branduri asociate cu dezvoltatori imobiliari de renume se indreapta spre Marbella.

Epic Marbella de Fendi Casa, Sierra Blanca Tower de Dolce & Gabbana, Karl Lagerfeld Villas si Dar Global cu Lamborghini sunt cateva dintre proiectele in desfasurare in orasul de pe coasta.

Companiile din domeniul modei de lux și de automobile își extind activitatea dincolo de domeniile lor tradiționale. Dubai și ulterior Miami au devenit primele orașe în care marile branduri încep construcția de turnuri și case. În 2010, casele de modă de lux au intrat pe piața imobiliară cu Residence Burj Khalifa, proiectat de Giorgio Armani.

De atunci, branduri precum Fendi, Missoni, Roberto Cavalli și Elie Saab s-au mutat de pe podiumurile modei în dezvoltări imobiliare.

Acum, această tendință a ajuns și în Costa del Sol, destinația imobiliară cea mai dorită din Europa, primele zone în care se vor dezvolta proiecte rezidențiale de marcă vor fi Marbella și Málaga.

Sierra Blanca Estates, unul dintre dezvoltatorii de top spanioli derulează trei proiecte majore, proiecte asupra cărora investitorii ar trebui să le acorde atenție.

Complexul Epic Marbella, creat în colaborare cu Fendi Casa, se întinde de-a lungul exclusivistei Golden Mile. Karl Lagerfeld Villas Marbella urmează să fie construit între munții Penibaetic și mare. Dolce & Gabbana ajunge în Marbella cu o colecție de 60 de apartamente super luxoase, Design Hills este un alt proiect de ample dimensiuni, investiția fiind de 250 de milioane euro, fiind dezvoltat de Sierra Blanca Estates. Producatorul de automobile Lamborghini in colaborare cu Dar Global oficilizeaza un proiect compus din 53 de vile in prestigiosul Benahavis, preturile incepand de la 3.3 milioane euro.

În ultimii ani, Marbella a experimentat o cerere ridicată pentru locuințele datorită profitabilităților mari din închirieri. Marbella are un sector de piață de lux, care o diferențiază de alte destinații spaniole sau europene.

Este evident pentru cei care sunt pasionați și conectați la pulsul imobiliarelor că proprietățile rezidențiale de marcă pot fi nu doar o achiziție de lux, ci și o investiție inteligentă. Brandurile de lux bine-cunoscute atrag persoane înstărite în căutare de exclusivitate și prestigiu.

Marbella este cunoscută pentru peisajele sale pitorești, plajele frumoase și clima plăcută pe tot parcursul anului. De asemenea, oferă o gamă variată de facilități de lux, precum restaurante fine, cluburi exclusiviste, terenuri de golf și shopping de lux. Aceste caracteristici au atras și atrag în continuare o clientelă sofisticată care caută să investească în proprietăți în orașul de pe coastă.

În plus, Marbella beneficiază de infrastructură dezvoltată și conexiuni bune cu alte orașe spaniole.

Toate aceste aspecte fac ca Marbella să fie un loc atractiv pentru investiții imobiliare, în special în proprietățile de lux care pot genera venituri extraordinare prin închirierea în regim hotelier și nu numai.

Imobiliare Marbella.ro simplifică mai mult ca niciodată procesul investiților în perla Europei.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Articole Recente

Nueva Andalucía

Nueva Andalucía este un cartier fermecător situat în vestul municipiului Marbella, Spania. Se întinde pe câteva kilometri pătrați și s-a transformat în ceea ce este

Vezi articol