Amphora Beach Residence

Casa ta viitoare se află pe “New Golden Mile”, un punct strategic între Costa del Sol și Costa de la Luz.

La Amphora Beach vei avea totul pentru ca fiecare zi să fie specială pentru tine, având acces la tot ceea ce tu și cei dragi ai tăi aveți nevoie pentru a vă bucura de fiecare moment.

Profită de soare și de climatul plăcut al zonei la cele două piscine mari ale complexului, ideale pentru o scufundare cu copiii sau pentru a înota fără a fi deranjat de nimic și de nimeni.

Explorează fiecare colț al zonelor verzi extinse și numeroase, perfecte pentru a te bucura de o lectură plăcută, relaxare sau joacă cu copiii tăi.

Dacă îți dorești să te menții în formă, la Amphora Beach nici măcar nu va trebui să ieși din complex, deoarece va include o sală de fitness complet echipată, astfel încât să îți poți concentra toate eforturile asupra antrenamentului tău. Pe scurt, locuind la Amphora Beach Residence vei beneficia de toată relaxarea pe care numai marea o poate oferi, într-o casă proiectată în cele mai mici detalii pentru a-ți asigura confortul, perfect conectată cu principalele puncte de interes din zonă

Locație

La Amphora Beach Residence, principal tău vecin va fi marea, una liniștită, a cărei sunete te vor relaxa. Noua ta casă va fi personalizată special pentru tine, într-un complex ce oferă locuințe cu 2 sau 3 dormitoare, parcări, vedere la mare și grădini comune. Marea, natura și peste 300 de zile de soare pe an se întâlnesc într-un complex rezidențial ce acoperă peste 14.000 mp. Aici vei simți chemarea mării direct din fereastra ta, deoarece este situat chiar în spatele plajei, bucurându-te de vedere la Marea Mediterană.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament cu 3 camere la malul marii Manilva Marbella.

4 Camere

Penthouse cu 4 camere la malul marii, Manilva Marbella.

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: