Atalaya Emotion Estepona

Atalaya Emotion este un spectaculos ansamblu rezidențial în Triunghiul de Aur al Marbellei, Estepona și Benahavís, unde domnește liniștea naturală și unde poți bucura de stilul caracteristic mediteranean.

Complexul rezidențial îți oferă peste 6700 m² de spectaculoase zone comune complet pregătite pentru ca toată familia să se bucure din plin, inclusiv: o piscină mare pentru adulți, o piscină pentru copii, o piscină exterioară complet încălzită, jacuzzi-uri, jeturi de apă, un lac cu o insulă pentru relaxare, o zonă de yoga, o sală de sport complet utilată, o pistă de bowling, un loc de joacă pentru copii.

Apartamentele oferă camere spațioase, cu dormitoare de până la 18 metri pătrați și living/dining cu acces direct la terasă; sunt, de asemenea, foarte răcoroase datorită ventilației încrucișate.

Toate proprietățile oferă încălzire în pardoseală și o pompă de căldură cu aer, astfel încât locuința ta să fie mereu călduroasă.

Apartamentele Atalaya Emotion vin echipate cu următoarele electrocasnice: hotă detașabilă, cuptor, frigider, plită de inducție, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde și mașină de spălat rufe.

Atalaya Emotion este un spectaculos ansamblu rezidențial în Triunghiul de Aur al Marbellei, Estepona și Benahavís

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

4 Camere

Apartament de lux cu 3 dormitoare| Atalaya Emotion | Benahavis | Marbella

3 Camere

Apartament de lux cu 3 dormitoare | Atalaya Emotion | Benahavis | Marbella

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: