Royal Marbella Golf Resort by Marriott

Resortul tău personal în Marbella Royal Marbella Golf Resort este o oază privată la marginea terenului de golf El Paraiso – un refugiu al liniștii în locul unde se întâlnesc Marbella și Benahavis.

Totul, de la plaje la viața de noapte, este la doi pași de tine, iar proprietarii și oaspeții de la resort au, de asemenea, acces la facilități și servicii de înaltă calitate pe teritoriul complexului, într-un cadru privat.

Proprietarii de la Royal Marbella Golf Resort se pot bucura de serviciile și facilitățile unui complex turistic, combinat cu comoditatea și independența unui apartament. Este mediul perfect în care să te relaxezi, dar dacă ai nevoie să rămâi conectat cu lumea exterioară, există un centru de coworking si servicii de suport oferite de echipa noastră de concierge.

Marbella Golf Resort oferă combinația ideală între o oază privată, situată în inima vibrantă a Costei del Sol, baza perfectă pentru o vacanță în Marbella și modalitatea supremă de a deține o proprietate în propriul complex turistic de vacanță.

Royal Marbella Golf Resort oferă sansa de a detine fara efort o proprietate in Marbella. Proprietarii beneficiaza in primul an de un randament de închiriere garantat de 6%, oferit de către Alfresco Stays, agentul de administrare. Operat în asociere cu Homes& Villas by Marriott International – divizia exclusiva de închirieri a acestei mărci de ospitalitate de renume mondial – programul de închirieri al resortului oferă, de asemenea, proprietarilor oportunitatea de a beneficia de impactul global și de capacitatea de marketing a numelui Marriott. Cu peste 160 de milioane de membri Marriott Bonvoy™,acum este mai usor ca oricand sa va bucurati de un grad de ocupare ridicat si tarife sezoniere

Locație

Nu ai putea să-ti doresti o locație mai buna! Royal Marbella este amplasat langa clubul de golf El Paraiso, la doar cateva minute de condus de celebrul Puerto Banus si plaja.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

2 Camere

Apartament 2 camere Royal Marbella by Marriott

3 Camere

Apartament 3 camere | Royal Marbella by Marriott

4 Camere Townhouse

Penthouse 4 camere Royal Marbella by Marriott

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: