Tiara Benahavis

Fiecare proprietate este perfect proiectată și gândită pentru binele și confortul tău. Toate dormitoarele din proprietăți au baie proprie, precum și o baie suplimentară pentru intimitatea oaspeților.

Terasa spectaculoasă a casei tale la Tiara este locul ideal pentru a lua micul dejun privind marea, a citi o carte sau a te relaxa alături de familia ta în timp ce te bucuri de climatul mediteranean.

Bucătăriile din toate proprietățile de la Tiara sunt complet echipate cu mobilier de designer și electrocasnice eficiente energetic. Va trebui doar să le decorezi în propriul tău stil și casa ta va fi pregătită să fie locuită.

Tiara este mult mai mult decât un complex rezidențial într-o locație excepțională; este un loc special conceput pentru ca bunăstarea să joace un rol principal în viața ta.

Descoperă plăcerea de a trăi într-o zonă rezidențială complet închisă și sigură, cu 3 piscine, unde te poți bucura de perioadele lungi de vreme frumoasă pe care Costa del Sol le oferă.

Poți alege să înoți, să te relaxezi la soare sau să folosești piscina interioară după preferință, de fiecare dată.

De asemenea, poți avea grijă de sănătatea ta și să îți îmbunătățești condiția fizică fără a părăsi casa, în sala de fitness complet echipată cu echipamente moderne și un spa fabulos, care va fi locul ideal pentru relaxare după o zi lungă.

Tiara dispune și de o zonă de coworking. Una dintre cele mai speciale zone ale complexului sunt grădinile în trepte, care adaugă frumusețe suplimentară complexului cu verdeața lor proaspătă și flori atrăgătoare și colorate pe tot parcursul anului.

După cum poți observa, Tiara este bijuteria coroanei din Benahavis, în inima Costei del Sol, un loc în care exclusivitatea și bunăstarea merg mână în mână pentru a-ți oferi o casă care îndeplinește

Locație

Tiara, așa cum sugerează și numele, este situate pe o colina , permițând proprietarilor să se bucure de impresionante priveliști panoramice ale întregii coaste, văii de golf, munților La Concha și Mării Mediterane. Tiara este situată în mijlocul văii de golf, în Benahavis, o locație splendidă care oferă toate serviciile necesare datorită proximității cu Marbella.

Tiara cuprinde 56 de proprietăți exclusive cu trei și patru dormitoare, cu vedere panoramică la mare, care sunt distribuite în 7 blocuri, fiecare bloc având doar 2 proprietăți pe fiecare etaj pentru a le face și mai exclusive.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

4 Camere

Apartament cu 4 camere si terasa | Tiara | Benahavis | Marbella

5 Camere

Apartament cu gradina, terasa si piscina privata | Tiara | Benahavis | Marbella

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: