Vile Wyndham Grand La Cala Golf Residence

Proiectul este amplasat în zona muntoasa Sierra de Mijas, Wyndham Grand La Cala Golf Residences se află într-o poziție privilegiată langa terenul de golf și se bucură de o priveliște uimitoare asupra aleelor impecabile și a peisajului înconjurător, cu Marea Mediterană strălucitoare la orizont.

Nu toate townhousuri-le(case insiruite) sunt create egal. Puteti allege intre case cu 2 sau 3 dormitoare cu piscina private sau terasa pe acoperis. Rezidențele Wyndham La Cala Golf Resort se remarcă printr-un design contemporan. In timp ce integrează elemente naturale, organice și atingeri de design care le deosebesc și le ridică la un nivel extraordinar.

Stilul de viață luxos oferă rezidenților cele mai bune lucruri din toate părțile lumii.

Proprietarii se pot relaxa în liniștea și serenitatea frumoasei zone andaluze în cadrul resortului lor privat, de asemenea, sunt la doar câteva minute cu mașina de plajele din La Cala de Mijas.

Rezidenții beneficiaza de un centru de wellness,3 piscine infinite in scara, o sală de sport complet echipată cu spațiu de relaxare și saună pentru a te destinde după antrenament.

Există chiar și cele mai moderne facilități – un centru de coworking, o comoditate luxoasă pentru lucrul la distanță care elimină naveta, oferind totuși posibilitatea de a socializa cu alți rezidenți în timp ce lucrezi și te bucuri de o schimbare de ritm.

Locație

La Cala de Mijas, situat in Costa del Sol, este un oraș vibrant care găsește un echilibru perfect între o mare varietate de baruri și restaurante cosmopolite și farmecul tradițional al unei stațiuni de pe litoralul spaniol. Situată ideal la doar 30 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Málaga, este poziționată perfect între Fuengirola și animatul oraș Marbella, iar în doar cinci minute suplimentare puteți ajunge la faimosul Puerto Banús.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere townhouse

Casă by Whyndham Grand Golf Marbella cu piscină.

4 Camere Townhouse

Casă by Whyndham Grand Golf Marbella cu piscină privată.

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: