Salvia | San Pedro de Alcantara | Marbella

Va prezentăm Salvia – un nou proiect situat în popularul oraș San Pedro de Alcántara, chiar lângă Puerto Banus și la doar o scurtă plimbare cu mașina de Marbella.

Proiectul oferă apartamente cu 2, 3 și 4 dormitoare. Apartamentele și penthouse-urile sunt spațioase și luminoase, cu interioare de până la 195m², cu terase generoase de până la 189m² – perfecte pentru a profita la maximum de climatul mediteranean. Toate proprietățile de la Salvia vin cu cel puțin o loc de parcare și o cameră de depozitare.

Proiectul oferă apartamente cu 2, 3 și 4 dormitoare. Apartamentele și penthouse-urile sunt spațioase și luminoase, cu interioare de până la 195m², cu terase generoase de până la 189m² – perfecte pentru a profita la maximum de climatul mediteranean. Toate proprietățile de la Salvia vin cu cel puțin un loc de parcare și o cameră de depozitare.

Cu terase spațioase pentru apartamente și un rooftop generos pentru penthouse-uri, spațiul și stilul sunt prioritățile clare în acest nou proiect de lux.

Proprietățile sunt construite la cel mai înalt standard, folosind accesorii și instalații superioare în întregul ansamblu, inclusiv accesorii de bucătărie și baie de calitate.

San Pedro de Alcantara oferă o plajă extinsă, aliniată cu restaurante, precum și un oraș plin de viață cu viață de noapte captivantă. 

Locație

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

4 Camere

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

5 camere si penthouses

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: