Santa Clara Homes | Marbella

Bun venit la Santa Clara Homes, unde designul contemporan întâlnește calitatea fără compromisuri într-un complex exclusivist și sigur, situat lângă terenul de golf Santa Clara.

La Santa Clara Homes, dorința a fost să îmbrace fiecare locuință cu atmosfera deschisă a mediului natural. Spațiile de locuit, unite într-un mod excepțional, amplifică senzația de integrare și armonie cu mediul înconjurător.

Podelele din plăci de gresie mari, spațiul deschis al zonei de living și bucătărie, precum și ferestrele panoramice din dormitoare și living, răsfață fiecare încăpere cu lumina naturală în fiecare clipă a zilei. Încântați-vă privirea cu priveliști uluitoare și îmbrățișați liniștea vieții în aer liber, savurând terasele spectaculoase, concepute pentru a vă oferi locul ideal pentru mese în aer liber și relaxare absolută.
Bucătăriile au fost minuțios proiectate pentru a se armoniza perfect cu zona de living, creând un spațiu luminos și generos, perfect pentru a fi folosit pe parcursul întregii zile. Specificațiile reflectă o calitate deosebită, cum vă așteptați de la un proiect de înaltă clasă, cu blaturi din cuarț, electrocasnice integrate și iluminare LED pentru a crea o atmosferă călduroasă și sofisticată.

Acest complex plasat perfect este conceput să ofere o senzație de relaxare într-un spațiu deschis. Proprietățile oferă o varietate de priveliști; Bucurați-vă de serile lungi de vară în locuințele de la parter, cu terase mari și grădini spectaculoase sau în apartamentele penthouse, care oferă priveliști panoramice uluitoare asupra terenului de golf și a zonei înconjurătoare.

Facilitățile complexului includ mai multe piscine comune și zone de relaxare, piscină interioară și sală de fitness.

Santa Clara Homes este situat în partea de est a Marbellei, la doar câțiva kilometri de intrarea în oraș. Aici veți găsi complexe de golf fantastice, facilități educaționale și de sănătate de primă clasă și, fără îndoială, cele mai bune plaje din Marbella. Această locație privilegiată vă oferă acces la o varietate largă de restaurante, cluburi pe plajă și centre de agrement, toate într-un raza de 10 minute.

Numărul de unități -104
Disponibile -37

Locație

Santa Clara Homes se regăsește armonios în peisajul colinar din apropierea Marbellei, îmbrățișat de briza mării și cerul nesfârșit. Cele 104 imobile cu trei și patru dormitoare vor depăși așteptările și vor îndeplini visul de a locui în cea mai deosebită locație pe care Marbella de Est o are de oferit.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

4 Camere

Apartament cu piscină și curte | Santa Clara Homes | Marbella

Penthouse

Penthouse cu piscina pe rooftop | SANTA CLARA HOMES | MARBELLA

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: