Small Oasis

Small Oasis Manilva vă oferă un complex rezidențial privat cu proprietăți de diferite tipuri, situate în inima Costei del Sol. Un loc ideal pentru a vă bucura de vacanțe relaxante, având acces la toate serviciile necesare pentru ca dumneavoastră să vă gândiți doar la distracție și relaxare.


De la zonele comune de înaltă calitate, dotate cu toate serviciile pe care vi le puteți imagina dar și cu vilele individuale exclusiviste, Small Oasis Manilva va deveni noua dumneavoastră casă, unde veți putea savura atât priveliștile impresionante ale mării, cât și peisajul muntos.

Cu o gamă cuprinzătoare de facilități moderne, rezidenții de la Small Oasis Manilva au acces la grădini întreținute, BBQ și piscină.
Apartamentele din complex sunt disponibile cu 2 și 3 dormitoare, beneficiază de o minunată lumină naturală interioară și oferă priveliști uimitoare asupra muntelui și mării.

Plata:6.000 euro la rezervare, 30% la semnarea contractului, 10% la 12 luni după semnarea contractului, 60% la finalizarea proiectului.

Locație

Small Oasis Manilva se afla la doar 10 minute de centrul istoric al Estepona, la 20 de minute de aeroportul Gibraltar și Puerto Banús (Marbella) și la mai puțin de o oră de aeroportul Málaga.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

4 Camere

4 Camere aproape mare | Small Oasis | Manilva

3 Camere

3 Camere la malul mării | Small Oasis | Manilva

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: