Solaris | Mijas | Costa del Sol

Solaris-Mijas Arhitectură Naturală Habitat Avangardist.

Solaris este un proiect excepțional format din 80 de unități locative distribuite pe un complex de aproape 10.000 m2.
Proiectul include apartamente cu 2 și 3 dormitoare, toate cu terase mari, și o zonă de solarium comună de unde puteți admira apusurile frumoase peste Marea Mediterană.
Toate proprietățile au o cameră de depozitare și un loc de parcare pentru confortul dumneavoastră.

Bucură-te de viața în aer liber. Solaris îți oferă un stil de viață superior datorită facilităților comunității incredibile, concepute pentru confortul și recreerea ta.
Proprietarii vor putea exersa pe terenul de tenis de masă, pe terenul de AstroTurf cu porți sau în zona de fitness în aer liber. O piscină mare pentru adulți, cu solarium, conceput să fie inima reședinței. De asemenea, există o zonă de joacă pentru copii și imense grădini cu alei pietonale.

La Solaris, îți poți personaliza proprietatea.

Ai posibilitatea de a alege între diferite finisaje de pardoseală ceramică, culori pentru pereții interiori și nuanțele mobilelor și blaturilor din bucătărie.
De asemenea, vei avea oportunitatea să separi livingul de bucătărie, să alegi între o cadă de baie sau o cabină de duș și să modifici modul în care se deschid ferestrele, printre altele.

Bucătăria este întotdeauna un loc de întâlnire și plăcere. La Solaris, ai la dispoziție o bucătărie elegantă și practică. Îi poți da o notă distinctivă alegând culorile ușilor dulapurilor, a blaturilor și ai posibilitatea să separi bucătăria de living.

Dormitoarele sunt spațioase și cu multă lumină naturală.

Living: Livingurile spațioase se deschid către terase generoase și te apropie de peisajul spectaculos al zonelor comune.

Locație

Mijas este o destinație fermecătoare situată pe Costa del Sol, în sudul Spaniei. Această localitate pitorească atrage atenția prin peisajele sale variate, care includ atât plaje cu nisip fin cât și dealuri verzi și împădurite. Cu un amestec captivant de tradiție și modernitate, Mijas își păstrează farmecul autentic spaniol prin casele albe tradiționale și străduțele sale pitorești.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

2 dormitoare

Apartamente cu 2 dormitoare si terasa | SOLARIS | Mijas

3 dormitoare

Apartamente Cu 3 Dormitoare Si Terasa | SOLARIS | Mijas

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: