Solemar | Casares

 

Solemar este un complex rezidențial privat, situat la plaja Casares, care oferă un total de 58 de apartamente cu 2 sau 3 dormitoare, distribuite în 4 clădiri. Aici veți găsi locuințe la parter cu grădini private, apartamente la etajul întâi cu vedere la mare, iar momentul de maximă eleganță îl reprezintă penthouse-urile exclusiviste cu 3 dormitoare, dotate cu terase impresionante și vederi incredibile către Marea Mediterană, în anumite proprietăți.
Solemar are acces pietonal direct către Playa Ancha, cu nisip fin, și la aproximativ 4 minute cu mașina de Sabinillas și Puerto de La Duquesa, unde veți găsi cele mai bune oferte în ceea ce privește gastronomia locală, activitățile sportive și agrementul.

Fiecare apartament este orientat spre sud-est și dispune de terase spațioase, pentru a putea profita la maximum de lumina naturală și de priveliștile minunate către mare.
Complexul dispune de zone mari frumos amenajate, unde familiile se pot bucura de momente speciale, și o piscină comună cu un design rafinat.
Pentru fiecare apartament există un loc de parcare în aer liber, sub o pergolă, oferindu-vă protecție împotriva soarelui.


Solemar oferă locuințe proiectate pentru a oferi confort maxim rezidenților săi, cu o selecție de materiale de înaltă calitate de la branduri prestigioase și un design cu atenție la detalii. Acestea dispun de un sistem de aer condiționat perfect, care se adaptează la temperatură atât în lunile mai reci, cât și în cele mai calde, și beneficiază de o izolare fonică optimă între apartamente și exterior.

Locație

În ultimii ani, Casares Beach a devenit bijuteria Costei del Sol cu o locație perfecta, între impunătorii munți ai lanțului Crestellina, unde se ascund frumoasele sate Casares, Gaucin și Genalguacil; și generoasele plaje de la Playa Chica și Playa Ancha, situate între localitățile de pe coastă Estepona, San Luis de Sabinillas și Portul La Duquesa.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

3 Camere

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

4 Camere

Apartament 4 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: