Sunny Golf Estepona


Apartamentele din Sunny Golf prind viață înconjurate de peisaje pitorești, oferind priveliști magnifice asupra terenului de golf, litoralului și munților. Cu rafinament, câteva dintre aceste locuințe se bucură și de o vedere minunată la mare. Lumina naturală generoasă inundă interioarele acestor apartamente, datorită orientării lor spre sud sau sud-vest.

Această nouă dezvoltare rezidențială de 69 de apartamente oferă opțiuni cu 2 și 3 dormitoare. Apartamentele au terase mari, locuințele de la parter oferă terase și grădini private, iar penthouse-urile au terase mari și un rooftop privat.

 

Complexul este ca o mică oază privată, cu acces restricționat, învăluit de grădini îngrijite și o piscină minunată.
Sunny Golf Estepona impresionează prin calitatea construcției, utilizarea materialelor de lux și designul sofisticat al finisajelor. Bucătăria este echipată cu o plită vitroceramică, cuptor și frigider. Băile sunt complet echipate.

Eficiența energetică este o prioritate, iar aerul condiționat/incălzirea, panourile solare, izolarea termică, izolarea fonică și un sistem de ventilație naturală garantează un certificat energetic de tip B.

Toate apartamentele beneficiază de locuri de parcare private la nivelul solului, cu preinstalare pentru puncte de încărcare pentru vehicule electrice pentru fiecare locuință.

Atât dezvoltarea, cât și terenul de golf sunt perfect integrate în mediul natural și se bucură de peisaje spectaculoase.

Data estimată de finalizare pentru Faza 1: iunie 2024 (Blocul 1) și octombrie 2024 (Blocul 2).

Locație

Sunny Golf este noua dezvoltare rezidențială de la Estepona Golf, situată în inima Costa del Sol, într-o locație privilegiată, aproape de plaje minunate precum Bahía Dorada, sau de porturi precum Estepona, Duquesa, Sotogrande sau Puerto Banús, la distanță egală de aeroporturile internaționale din Gibraltar și Malaga, și cu o mare varietate de restaurante și activități de agrement în zonă.

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

Penthouse

Penthouse cu 2 sau 3 dormitoare | Sunny Golf | Estepona

3 Camere

Apartament 3 camere | Sunny Golf | Estepona

Apartament 4 camere | Sunny Golf | Estepona

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: