3 camere cu terasă si gradină – Bayside Homes Estepona

3 camere cu terasă si gradină – Bayside Homes Estepona

3 camere cu terasă si gradină – Bayside Homes Estepona

Estepona

ID: BH12

Aceste apartamente din Estepona, situate la o distanță scurtă de mers pe jos de plajă, fac parte dintr-un nou complex rezidențial numit Bayside Homes. Acesta are o locație privilegiată în zona Arroyo Enmedio – o zonă liniștită la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Arroyo Vaquero. Această zonă din partea de vest a Estepona este cunoscută pentru varietatea sa de servicii și facilități, cum ar fi școli internaționale, magazine, centre medicale, facilități sportive și de agrement, baruri și restaurante.

Pentru toți pasionații de golf, acesta este un loc perfect, deoarece se află în apropierea a două dintre cele mai bune terenuri de golf din zonă – Azata Golf și Valle Romano Golf. În plus, centrul orașului Estepona este la doar 5 minute de mers cu mașina.

Bayside Homes este un complex rezidențial modern, sigur și cu acces controlat, format din 41 de apartamente cu unu, două și trei dormitoare, distribuite în două clădiri cu 2 etaje. Toate unitățile au o orientare plăcută spre sud-est.

Fiecare dintre apartamente urmărește să ofere o combinație perfectă între design și confort. Zona de locuit spațioasă are ferestre mari, care permit să intre o cantitate maximă de lumină naturală în interior. Bucătăria deschisă a fost proiectată cu atenție, ca parte integrantă a casei, fiind complet utilată cu electrocasnice de top.

Conceptul de sustenabilitate se reflectă în materialele de înaltă calitate utilizate în întregul apartament. Și să nu uităm de terasele cu priveliști frumoase.
Zonele comune sunt reprezentate de grădinile îngrijite, o piscină în aer liber cu mai multe zone de relaxare, o sală de fitness și o spatiu social cu multiple întrebuințări.


Dacă doriți mai multe informații despre acest apartament din Estepona, la o distanță scurtă de mers pe jos de plajă, despre planurile etajelor sau pentru a organiza o vizionare personală, nu ezitați să ne contactați.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: