3 Camere și terasă cu View la Mare în Bahía de Marbella

3 Camere și terasă cu View la Mare în Bahía de Marbella

3 Camere și terasă cu View la Mare în Bahía de Marbella

Marbella

ID: R3700301

Vă prezentăm o oportunitate unică de a achiziționa un apartament rafinat în Bahia de Marbella. Acest apartament situat la etaj intermediar, complet renovat, impresionează prin priveliștea panoramică la mare și atenția la detalii.

Situat în Bahia de Marbella, acest apartament beneficiază de o locație exclusivistă și de acces facil la plajă.

Design Elegant și Modern: Renovat complet pentru a reflecta cele mai noi tendințe în designul interior, apartamentul emană eleganță și stil.

Vedere Panoramică la Mare: Beneficiați de priveliști spectaculoase la mare, pentru a vă bucura de răsărituri și apusuri de soare în fiecare zi.

Terasă : Terasa generoasă oferă spațiu pentru a crea o oază de relaxare în aer liber, unde vă puteți relaxa în timp ce admirați panorama deschisă a mării.

Bucătărie cu Design Deschis: Bucătăria de designer cu plan deschis este perfect integrată în zona de living și este echipată cu cele mai noi facilități.

Șemineu : În serile mai răcoroase, veți putea savura confortul și căldura unui șemineu, aducând un plus de ambianță apartamentului.

Complex cu Piscină Comună: Complexul rezidențial dispune de o piscină comună, unde vă puteți răcori și petrece momente relaxante în timpul zilelor călduroase.

Aproape de Plajă: Fiind amplasat în apropierea plajei, veți avea oportunitatea de a vă bucura de nisipul fin și apele cristaline ale mării în doar câțiva pași.

Securitate 24 de Ore: Complexul beneficiază de servicii de securitate non-stop, pentru a vă oferi liniștea deplină.

Parcare Spațioasă: Două locuri de parcare în garaj vă asigură comoditatea și siguranța pentru vehiculele dumneavoastră.

Mobilier Nou-Nouț: Apartamentul este vândut complet mobilat cu mobilier nou, pregătit să vă întâmpine cu confort și stil


Această proprietate este cu adevărat o bijuterie într-una dintre cele mai căutate zone din Bahia de Marbella. Cu designul său impresionant, dotările moderne, terasa spațioasă, atmosfera dată de șemineu și facilitățile complexului, acest apartament oferă un stil de viață sofisticat și relaxant. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: