3 camere si terasă cu view spre mare | One80 Suites | Estepona

3 camere si terasă cu view spre mare | One80 Suites | Estepona

3 camere si terasă cu view spre mare | One80 Suites | Estepona

Estepona

ID: ONE804

Situată pe una dintre cele mai alese privilegiate din Estepona, această dezvoltare mult așteptată te cucerește cu panoramele fabuloase către mare orientate spre sud.
Casele moderne spectaculoase se mândresc cu terase spațioase și grădini private ce oferă priveliști uimitoare asupra Mediteranei. Aceasta este o dezvoltare boutique cu doar 48 de apartamente contemporane și penthouse-uri, este amplasată într-o zonă râvnită a Costa del Sol din Estepona.

Apartamentele elegante sunt perfect poziționate pentru a te bucura de stilul de viață luxos în aer liber specific Spaniei de sud, cu plaje cu steag albastru și o multitudine de facilități la distanță mică de mers pe jos. Zona oferă o infrastructură completă de școli internaționale și locale, spitale moderne și facilități sportive.

Estepona, situată la poalele Munților Sierra Bermeja, este o locație superbă la vest de Puerto Banús și Marbella. Dezvoltarea este plasată ideal pentru a oferi o atmosferă relaxată, oferind totodată acces ușor la principalele atracții turistice. De-a lungul anilor, stațiunea a atras cumpărători din întreaga lume, iar zona Sotogrande, este cunoscută pentru meciurile de polo și portul său de înaltă clasă.

Apartamentele au fost create cu un design contemporan, în care ferestrele ample îmbrățișează lumina naturală, iar terasele spațioase cu balustrade din sticlă te îmbie să te pierzi în priveliștile spectaculoase. Unitățile de la parter au grădini private, oferind o oază intimă de relaxare, în timp ce toate apartamentele au acces la terasele fabuloase, iar penthouse-urile se bucură de un rooftop privat ce te răsfață cu un colț de paradis personal. Configurația interioară se adaptează nevoilor tale, cu dormitoarele principale elegante ce oferă băi amenajate cu bun gust, iar dormitoarele pentru oaspeți impart o baie modernă, pentru confortul și ospitalitatea ta. Fiecare bucătărie este finisată si mobilată.

Dezvoltarea oferă zone comune cu o piscină mare înconjurată de grădini mediteraneene, oferind un loc minunat pentru relaxare .Indiferent că căutați o locuință permanentă sau un stil de viață spaniol perfect lângă mare, cu plaje, magazine, restaurante și cafenele în apropiere, această dezvoltare îndeplinește toate criteriile. Cu locația sa excelentă și facilitățile la doi pași, aceste apartamente fantastice reprezintă o oportunitate de investiție inteligentă.

Apartamentele sunt echipate cu aer condiționat și parcare subterană securizată pentru confort, comoditate și siguranță. De asemenea, dezvoltatorul oferă opțiuni de personalizare pentru a se potrivi diferitelor nevoi și gusturi. Nu ezitați să ne întrebați pentru mai multe detalii.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: