4 Camere la malul mării – Small Oasis Manilva

4 Camere la malul mării – Small Oasis Manilva

4 Camere la malul mării – Small Oasis Manilva

Manilva

ID: IM 254

87 % SOLD

Small Oasis Manilva vă oferă un complex rezidențial privat cu proprietăți de diferite tipuri, situate în inima Costei del Sol. Un loc ideal pentru a vă bucura de vacanțe relaxante, având acces la toate serviciile necesare pentru ca dumneavoastră să vă gândiți doar la distracție și relaxare.
De la zonele comune de înaltă calitate, dotate cu toate serviciile pe care vi le puteți imagina dar și cu vilele individuale exclusiviste, Small Oasis Manilva va deveni noua dumneavoastră casă, unde veți putea savura atât priveliștile impresionante ale mării, cât și peisajul muntos.

Small Oasis Manilva se afla la doar 10 minute de centrul istoric al Estepona, la 20 de minute de aeroportul Gibraltar și Puerto Banús (Marbella) și la mai puțin de o oră de aeroportul Málaga.

La o distanță ușor accesibilă de o varietate de restaurante, terenuri de golf de campionat și plaje naturale, puteți profita la maximum de unul dintre cele mai plăcute climate din Europa.

Cu o gamă cuprinzătoare de facilități moderne, rezidenții de la Small Oasis Manilva au acces la grădini întreținute, BBQ și piscină.
Apartamentele din complex sunt disponibile cu 2 și 3 dormitoare, beneficiază de o minunată lumină naturală interioară și oferă priveliști uimitoare asupra muntelui și mării.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: