Apartament la malul marii in inima orasului | Benalmadena

Apartament la malul marii in inima orasului | Benalmadena

Apartament la malul marii in inima orasului | Benalmadena

Benalmadena

ID: SCB1

Benalmádena este un oraș fermecător situat pe Costa del Sol, în sudul Spaniei la 25 de minute de Marbella. Cunoscut pentru plajele sale frumoase, portul său pitoresc și atracțiile turistice variate, precum grădinile Tivoli World și Sea Life Aquarium, este un loc preferat pentru turiști din întreaga lume.

SAN CARLOS GARDENS. VANDUT IN PROPORTIE DE 93%
Ideal de investitie dar si ca si casa de vacanta datorita pozitionarii extraordinare,

San Carlos Gardens este un nou complex rezidențial din Benalmádena, pe Costa del Sol, care constă din 89 de locuințe cu 2 și 3 dormitoare. Este o zonă liniștită, remarcabil de aproape de cunoscutul Parque de la Paloma și de Puerto Marina.

Complexul are un stil modern și este o clădire distribuită pe 5 etaje. Terasele mari pe care le au apartamentele permit rezidenților să se bucure de viața interioară și exterioară împreună fără prea mult efort și, de asemenea, să profite de frumosul climat și peisajul andaluz.

Facilitățile comune pe care le oferă complexul includ o piscină, un solarium, grădini comunitare, zonă de joacă pentru copii cu bănci, un club gastro, un spațiu de coworking, o sală de sport și o parcare pentru biciclete. Fiecare apartament include, de asemenea, un loc de parcare, iar unele au și o zonă de depozitare.

Bucătăriile sunt complet mobilate și utilate. Sistemul de izolare termică-acustică și instalarea de ferestre cu sticlă Climalit asigură confort maxim și, totodată, permit rezidenților să economisească energie și bani.

Așezat într-o locație privilegiată, San Carlos Gardens este la doar 500 de metri de plajă și la 800 de metri de centrul orașului Arroyo de la Miel, care este centrul urban al Benalmádena, în care se găsesc supermarketuri, școli, transport public, spitale, restaurante și parcuri pentru ca rezidenții să se bucure și să le folosească.

Ultimele 5 unitati disponibile. Apartamente cu 3 dormitoare, 2 bai, living si bucatria cu suprafata construita de 118 mp si terase de 14 mp cu preturi intre 329.500-340.000 euro

Finalizarea proiectului este stabilita pentru anul 2024

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: