Apartament 2 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament 2 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament 2 camere Royal Marbella by Marriott

Benahavis

ID: IM103

ROYAL MARBELLA GOLF RESORT de Marriott în Benahavis/Marbella. Nici nu ai putea să-ți dorești o locație mai bună!

Royal Marbella este amplasat lângă celebrul club de golf El Paraiso, la doar câteva minute de condus de Puerto Banus și plajă.

Dacă îți dorești un apartament superb cu suprafeța construita de la 70 mp, complet mobilat și utilat la standardele Marriott, compus din 1 dormitor, 1 baie, bucătărie-living și terase cu suprafețe construite între 16 și 29 mp, decorat de designeri de interior profesioniști, atunci această proprietate este ceea ce cauți.

Apartamentele cu 2 dormitoare sunt spațioase cu caracteristici moderne de decor, cum ar fi pardoseli în nuanțe deschise, bucătării utilate de lux și băi contemporane. Dormitoarele luminoase și complet echipate reprezintă o dovadă în plus a bunului gust și a simțului practic atât în alegerea culorilor și a finisajelor cât și în amenajare. Punctul central al amenajării în plan deschis este o zonă de living primitoare, iar apartamentele au terase private cu vedere la grădini, mare sau terenurile de golf.
Facilitățile Resortului includ: 2 piscine, spa, sală de fitness, cafe bar, spațiu de co-working și concierge.

Royal Marbella Golf Resort oferă șansa de a deține fără efort o proprietate în Marbella. Proprietarii beneficiază în primul an de un randament de închiriere garantat de 6%, oferit de către Alfresco Stays, agentul de administrare. Operat în asociere cu Homes& Villas by Marriott International – divizia exclusivă de închirieri a acestei mărci de ospitalitate de renume mondial – programul de închirieri al resortului oferă, de asemenea, proprietarilor oportunitatea de a beneficia de impactul global și de capacitatea de marketing a numelui Marriott. Cu peste 160 de milioane de membri Marriott Bonvoy™, acum este mai ușor ca oricând să vă bucurați de un grad de ocupare ridicat și tarife sezoniere. ULTIMELE 5 UNITĂȚI DISPONIBILE.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: