Apartament 3 dormitoare in resort tip Andaluzian | Benahavis.

Apartament 3 dormitoare in resort tip Andaluzian | Benahavis.

Apartament 3 dormitoare in resort tip Andaluzian | Benahavis.

Benahavis

ID: IM5543

Bine ați venit la Paraiso Pueblo – Benahavis, amplasat strategic, înconjurat de cele mai prestigioase terenuri de golf din Costa del Sol și cu priveliști panoramice de neegalat asupra mării și terenului de golf, acest nou proiect oferă un stil de viață elegant andaluz, în care arhitectura tradițională se îmbină cu designul interior avangardist și materialele de înaltă calitate.

Complexul rezidențial este compus din 206 unități locative cu 2 sau 3 dormitoare. Apartamentele oferă living-uri spațioase, integrate cu bucătăriile elegante, având acces direct la terase spațioase. Toate penthouse-urile, în plus față de terase, dispun de solariumuri generoase, în timp ce majoritatea proprietăților de la parter au grădini private minunate. Datorită ferestrelor mari, terasele inundă locuințele cu lumină naturală, oferind priveliști spectaculoase și creând o atmosferă deschisă și luminoasă.

Proiectul va oferi o gamă largă de servicii cumpărătorilor ceea ce va face din Paraiso Pueblo un proiect cu adevărat unic. În incinta noastră veți găsi facilități deosebite, ce includ zone generoase de grădină, nu mai puțin de 5 piscine exterioare pentru momente răcoritoare, și o piscină interioară încălzită pentru a vă bucura de confort chiar și în zilele mai răcoroase. Copiii vor avea parte de o zonă special amenajată pentru joacă, iar adulții se vor putea relaxa într-un club cochet, ce dispune de restaurant și bar cu preparate tradiționale și produse locale de cea mai bună calitate.
Pentru cei ce doresc să-și păstreze forma fizică și să aibă grijă de sănătatea lor, punem la dispoziție un centru de fitness modern și complet echipat. În plus, puteți petrece momente de răsfăț și relaxare la SPA-ul nostru, unde vă așteaptă saună, baie turcească și jacuzzi pentru a vă delecta simțurile.
Și pentru cei pasionați de activități mai intense, avem grijă să dispunem de o zonă dedicată Crossfit-ului și Yoga-i, astfel încât să vă puteți antrena în voie. Nu putea lipsi nici un teren de sport, unde vă puteți bucura de jocurile preferate în aer liber.

Proiectul nostru este construit cu cele mai bune materiale și finisaje impecabile. Ferestrele impresionante, care ajung de la podea până la tavan, facilitează o armonioasă tranziție între interior și exterior. Bucătăriile deschise, integrate cu livingurile, creează un mediu fluid și primitor. Toate locuințele sunt echipate cu un sistem de automatizare pentru instalații, iluminat și jaluzele, asigurându-vă un confort modern și sofisticat.


La Paraiso Pueblo, suntem aici pentru a vă oferi o gamă completă de servicii de administrare a proprietăților în regim hotelier, pentru a vă asigura o experiență unică și fără griji. Ne ocupăm de toate aspectele referitoare la gestionarea casei dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de timpul petrecut aici, la The Village. Confortul și relaxarea voastră sunt prioritatea noastră.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: