Apartament 4 camere cu terasă – Casares – Camarate Hills

Apartament 4 camere cu terasă – Casares – Camarate Hills

Apartament 4 camere cu terasă – Casares – Camarate Hills

Casares

ID: CMH4

Acest complex de excepție, este alcătuit din 47 de apartamente elegante, cu 1, 2 și 3 dormitoare. Fiecare apartament este dotat cu garaj și un spațiu de depozitare. Fiind o comunitate închisă, veți avea acces la o piscină încântătoare, grădini îngrijite și un loc de joacă pentru cei mici. Designul rafinat al acestui proiect se integrează perfect cu împrejurimile, oferind vederi spectaculoase de 360º asupra mării și munților. Toate aceste locuințe vă vor răsfăța cu bucătării complet echipate, terase generoase și dotări de înaltă calitate.
Apartamentele de la parter vă vor surprinde cu grădinile private ce vor oferi momente de relaxare și bucurie.

Această frumoasă dezvoltare este amplasată în Casares, în apropierea Parcului Natural Sierra Bermeja și la o aruncătură de băț de pitoreștile orașe Manilva și Estepona, aflate pe malul mării, sau Gaucín și Genalguacil, la doar câțiva kilometri. Casares este una dintre cele mai boeme comunitați andaluze, cu o poziție privilegiată între marea limpede cu plaje cu nisip fin și munții înverziți. Aici veți putea experimenta armonia perfectă dintre peste 2000 de metri de plaje de nisip fin, ideale pentru baie, terenurile de golf din apropiere și frumusețea naturală a Sierra Bermeja, care vă vor oferi o experiență unică. Cu doar 6 minute distanță până la prestigiosul club de golf Finca Cortesin și numeroase alte terenuri de golf în apropiere, precum Sotogrande, Estepona și Marbella, pasionații de golf vor fi în extaz. Iar distracția și divertismentul sunt garantate, împreună cu liniștea și frumusețea naturii.

Vă așteptăm să vă bucurați de rafinamentul și eleganța acestei minunate dezvoltări, unde veți trăi experiențe de neuitat, bucurându-vă de toate aceste facilități înconjurate de frumusețea pură a Andaluziei.Construcția a început în 15/04/2023

Predare – 15/05/2025

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: