Apartament 4 camere de lux langă plajă cu piscină si terasă | Marbella

Apartament 4 camere de lux langă plajă cu piscină si terasă | Marbella

Apartament 4 camere de lux langă plajă cu piscină si terasă | Marbella

Marbella

ID: MRBL4

Cu atenție dedicată fiecărui detaliu, acest complex se dezvoltă pe una dintre ultimele parcele disponibile, oferind o perspectivă încântătoare către minunatele plaje cu dune, într-una dintre cele mai râvnite locații din Marbella.

În acest complex rezidențial, veți găsi o selecție variată de locuințe elegante: 64 de apartamente cu 2, 3 și 4 dormitoare, cu generoase suprafețe interioare de 160 – 450 mp și spații exterioare de 80-250 mp, dar și 32 de vile cu 3, 4 și 5 dormitoare, având interioare generoase de 200 – 350 mp și grădini de 215 – 380 mp. Vilele vor fi completate cu o piscină privată și un subsol iar apartamentele tip penthouse vor fi însoțite de o terasă acoperită și o piscină fermecătoare.

Toate proprietățile vor fi învăluite într-o eleganță desăvârșită și promit să ofere cele mai rafinate standarde de trai, indiferent de anotimp. Proiectul prezintă zone comune impresionante, inclusiv un club exclusivist, în care experiența de viață va fi rafinament pur. Aici, veți putea savura un cocktail într-un bar elegant, cu priveliști fantastice către marea albastră, deasupra unei piscine suspendate, situată la nivelul acoperișului. În plus, comunitatea se va bucura de un spa extins, dotat cu o baie turcească, saună, jacuzzi, o piscină interioară încălzită de 40 de metri, o zonă de aromaterapie și chiar și o zonă geotermală.

În proiectarea locuințelor s-au folosit materiale deosebite, inclusiv finisaje premium, bucătării spațioase cu electrocasnice de top, sistem de aer condiționat cu funcție de încălzire și răcire, piscină privată în fiecare dintre locuințe, cameră de depozitare și garaj pentru cel puțin două vehicule. Aceste case vor fi disponibile viitorilor proprietari cu posibilitatea de a-și personaliza interioarele de lux, astfel încât să devină un reper în rândul altor rezidențe de lux de pe coastă.

ULTIMELE 2 APARTAMENTAMENTE CU 3 DORMITOARE DISPONIBILE.

Predare – 2025

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: