Apartament cu 3 camere la malul marii | Manilva

Apartament cu 3 camere la malul marii | Manilva

Apartament cu 3 camere la malul marii | Manilva

Manilva

ID: IM116

La Amphora Beach vei avea totul pentru ca fiecare zi să fie specială pentru tine, având acces la tot ceea ce tu și cei dragi ai tăi aveți nevoie pentru a vă bucura de fiecare moment. Profită de soare și de climatul plăcut al zonei la cele două piscine mari ale complexului, ideale pentru o scufundare cu copiii sau pentru a înota fără a fi deranjat de nimic și de nimeni. Explorează fiecare colț al zonelor verzi extinse și numeroase, perfecte pentru a te bucura de o lectură plăcută, relaxare sau joacă cu copiii tăi.

Dacă îți dorești să te menții în formă, la Amphora Beach nu va trebui să ieși din complex, deoarece vei avea o sală de fitness complet echipată, astfel încât să îți poți concentra toate eforturile asupra antrenamentului tău. Pe scurt, locuind la Amphora Beach Residence vei beneficia de toată relaxarea pe care numai marea o poate oferi, într-o casă proiectată în cele mai mici detalii pentru a-ți asigura confortul, perfect conectată cu principalele puncte de interes din zonă.

La Amphora Beach Residence, principalul tău vecin va fi marea, una liniștită, a cărei sunete te vor relaxa. Noua ta casă va fi personalizată special pentru tine, într-un complex ce oferă locuințe cu 2 sau 3 dormitoare, parcări, vedere la mare și grădini comune. Marea, natura și peste 300 de zile de soare pe an se întâlnesc într-un complex rezidențial ce acoperă peste 14.000 mp. Aici vei simți chemarea mării direct din fereastra ta, deoarece este situat chiar în spatele plajei, bucurându-te de vedere la Marea Mediterană.

Vă prezentăm un apartament cu 2 dormitoare si living cu suprafața de 74 mp și o superbă terasă cu priveliște asupra mării în suprafață de 35 mp. Apartamentul se va preda complet finisat, cu bucătăria complet mobilată și utilată, și include un loc de parcare în preț. Complexul beneficiază de 2 piscine comune de mari dimensiuni și o sală de fitness.

Această proprietate este ideală pentru închiriere în regim hotelier datorită locației și beneficiilor oferite de complex.

Finalizarea proiectului este planificată pentru sfârșitul anului 2024

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: