Apartament cu 3 camere langa Mare, Estepona Marbella.

Apartament cu 3 camere langa Mare, Estepona Marbella.

Apartament cu 3 camere langa Mare, Estepona Marbella.

Estepona

ID: IM121

Aranya Estepona este un nou proiect rezidențial înconjurat de unele dintre cele mai bune terenuri de golf din Estepona. Proiectul constă în 68 de apartamente cu 1, 2 și 3 dormitoare, cu un design modern, terase spațioase și finisaje de înaltă calitate, inclusiv o bucătărie mobilată cu electrocasnice: cuptor electric, plită ceramică, hotă, frigider și blat compact.

Fiecare locuință a fost proiectată pentru a oferi spații generoase și practice, pentru a oferi confort maxim datorită instalației de aer condiționat centralizat și orientării excelente spre sud-est. Toate locuințele beneficiază de loc de parcare și depozitare.

Zonele comune din acest nou proiect includ o zonă de coworking, un centru de fitness, o zonă de joacă pentru copii, grădini luxuriante și piscina comună.

Datorită locației proiectului, nu ești niciodată prea departe de facilitățile esențiale, inclusiv magazine, baruri/cafenele, restaurante, bănci și, desigur, plajele din Estepona.

Prezentul apartament are 70 mp si este comus din 2 dormitoare, 2 bai, living open space cu bucataria si terasa de 25 mp.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: