Apartament cu 4 camere, Celere Vitta Nature – La Cala de Mijas.

Apartament cu 4 camere, Celere Vitta Nature – La Cala de Mijas.

Apartament cu 4 camere, Celere Vitta Nature – La Cala de Mijas.

Mijas

ID: CVTP21

Acest proiect este un nou complex rezidențial în Mijas Costa, una dintre cele mai căutate zone din Costa del Sol.

Acest complex exclusiv cu 166 de apartamente cu 2 și 3 dormitoare și Penthouse-uri cu 3 și 4 dormitoare, oferă, de asemenea, facilități comune fantastice, inclusiv o zonă de joacă pentru copii. Apartamentele de la parter au terase și grădini private. Toate bucătăriile au insule , iar toate dormitoarele au acces la terase mari. Spații verzi deschise, piscină interioară încălzită și piscine în aer liber, centru Wellness, sală de sport și pistă de alergare. Numeroase facilități sunt incluse, fără să mai menționăm toate facilitatile la distanță de mers pe jos.

Terase perfecte pentru a te bucura de arhitectura și designul contemporan permit teraselor să beneficieze la maxim de lumina mediteraneană.

Complex privat cu zone comune mari și fantastice, înconjurat de vegetație și grădini, proiectat pentru a vă bucura la maximum de timpul de recreere cu familia și prietenii. Aici putem găsi: mai multe piscine în aer libere, zonă spa cu piscină interioară, baie turcească, saună, sală de sport, club Social, teren de tenis și de padel.

Proprietățile oferă spații generoase, bucătărie deschisă cu insulă, living și dormitoare cu acces direct la terasă. Spațiile unităților au fost optimizate pentru a fi confortabile și versatile, folosind materiale alese conform celor mai înalte standarde de calitate.

Toate apartamentele cu 2 și 3 dormitoare au inclus în preț 1 loc de parcare subteran și 1 cameră de depozitare, toate Penthous-urile cu 3 și 4 dormitoare au incluse în preț 2 locuri de parcare subterane și 1 cameră de depozitare.

Apartamente cu 3 dormitoare, 2 bai, si lving open space cu bucatria in suprafata de 87 mp si terasa de 17 mp, de la 341.000 euro

Apartamentele din Celere Vitta Natura PHASE 2 sunt stabilite pentru finalizare in 2025.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: