Apartament cu gradina, terasa si piscina privata in Tiara Benahavis Marbella.

Apartament cu gradina, terasa si piscina privata in Tiara Benahavis Marbella.

Apartament cu gradina, terasa si piscina privata in Tiara Benahavis Marbella.

Benahavis

ID: IM118

Tiara, așa cum sugerează și numele, este situată în cea mai înaltă poziție a dealului, permițând proprietarilor să se bucure de impresionante priveliști panoramice ale întregii coaste, văii de golf, munților La Concha și Mării Mediterane.

Tiara este situată în mijlocul văii de golf, în Benahavis – Spania, o locație splendidă care oferă toate serviciile necesare datorită proximității cu Marbella.

Tiara cuprinde 56 de proprietăți exclusive cu trei și patru dormitoare, cu vedere panoramică la mare, care sunt distribuite în 7 blocuri, fiecare bloc având doar 2 proprietăți pe fiecare etaj pentru a le face și mai exclusive. Fiecare proprietate este perfect proiectată și gândită pentru binele și confortul tău. Toate dormitoarele din proprietăți au baie proprie, precum și o baie suplimentară pentru intimitatea oaspeților.

Prezentul apartament are suprafața de 156 mp cu 4 dormitoare, toate cu baie proprie și living open space cu bucătăria, cu vederi incredibile și infinite asupra mării, întregul perete de sticlă se deschide și ne face legătura cu o terasă intimă cu piscină privată, terasa cu suprafața de 175 mp.

Bucătăriile din toate proprietățile de la Tiara sunt complet echipate cu mobilier de designer și electrocasnice eficiente energetic. Va trebui doar să le decorezi în propriul tău stil și casa ta va fi pregătită să fie locuită.

Tiara este mult mai mult decât un complex rezidențial într-o locație excepțională; este un loc special conceput pentru ca bunăstarea să joace un rol principal în viața ta. Descoperă plăcerea de a trăi într-o zonă rezidențială complet închisă și sigură, cu 3 piscine, unde te poți bucura de perioadele lungi de vreme frumoasă pe care Costa del Sol le oferă. Poți alege să înoți, să te relaxezi la soare sau să folosești piscina interioară după preferință, de fiecare dată. De asemenea, poți avea grijă de sănătatea ta și să îți îmbunătățești condiția fizică fără a părăsi casa, în sala de fitness complet echipată cu echipamente moderne și un spa fabulos, care va fi locul ideal pentru relaxare după o zi lungă.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: