Apartament de lux cu 3 dormitoare Atalaya Emotion Benahavis Marbella.

Apartament de lux cu 3 dormitoare Atalaya Emotion Benahavis Marbella.

Apartament de lux cu 3 dormitoare Atalaya Emotion Benahavis Marbella.

Benahavis

ID: IM123

Atalaya Emotion este un spectaculos ansamblu rezidențial în Triunghiul de Aur al Marbellei, Estepona și Benahavís, unde domnește liniștea naturală și unde poți bucura de stilul caracteristic mediteranean.

Complexul rezidențial îți oferă peste 6700 m² de spectaculoase zone comune complet pregătite pentru ca toată familia să se bucure din plin, inclusiv: o piscină mare pentru adulți, o piscină pentru copii, o piscină exterioară complet încălzită, jacuzzi-uri, jeturi de apă, un lac cu o insulă pentru relaxare, o zonă de yoga, o sală de sport complet utilată, o pistă de bowling, un loc de joacă pentru copii.

Apartamentele oferă camere spațioase, cu dormitoare de până la 18 metri pătrați și living/dining cu acces direct la terasă; sunt, de asemenea, foarte răcoroase datorită ventilației încrucișate. Toate proprietățile oferă încălzire în pardoseală și o pompă de căldură cu aer, astfel încât locuința ta să fie mereu călduroasă. Apartamentele Atalaya Emotion vin echipate cu următoarele electrocasnice: hotă detașabilă, cuptor, frigider, plită de inducție, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde și mașină de spălat rufe.

Toate proprietățile beneficiază de unul sau două locuri de parcare și o cameră de depozitare în subteran.

Prezentul apartament are 116 mp și este compus din 3 dormitoare, 2 băi, living open space cu bucătăria și o terasă privată de 31 mp. Proiectul se finalizează în Septembrie 2024.

Rezervă locuința viselor cu doar 10.000 lei.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: