Apartament in resort exclusivist, locatie de top-Nueva Andalucia-Marbella.

Apartament in resort exclusivist, locatie de top-Nueva Andalucia-Marbella.

Apartament in resort exclusivist, locatie de top-Nueva Andalucia-Marbella.

Marbella

ID: R4307773

Apartment superb in zona de top, Golf Valley, Nueva Andalucia.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care caută un apartament cu 2 dormitoare, cu calități foarte bune, foarte bine echipat și situat în una dintre cele mai prestigioase zone din Nueva Andalucia.

Datorita pozitionarii si gradului ridicat de ocupare din zona, acest apartament este excelent atat pentru investitie cat si pentru casa de vacanta.

Proprietatea are multe extra-uri de menționat, cum ar fi:
Încălzire în pardoseală în băi, aer condiționat cu funcții de încălzire și răcire, garaj subteran, cameră de depozitare, jaluzele electrice, bucătărie open space complet utilată, etc.

Este amplasat în Aloha Hill Club, una dintre cele mai bune comunități închise din zonă, unde proprietarul va putea bucura de:
4 piscine tematice, inclusiv o piscină semi-olimpică încălzită, o zonă spa demnă de hotelurile de 5 stele, cu saună, jacuzzi, baie turcească și hidromasaj, o sală de gimnastică complet echipată, un restaurant deschis tot timpul anului, un club pentru copii, un serviciu de autobuz gratuit pentru proprietari în zona Marbella, concierge, recepție, cramă pentru vinuri, securitate, sistem de supraveghere cu camere și multe altele.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre această proprietate sau alte opțiuni disponibile în Spania zona Marbella și Costa del Sol. Echipa noastră profesionistă, vorbind limba română, este aici să vă ajute să găsiți casa de vis pe care o căutați în această destinație deosebită.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: