Apartament in zona de top langa mare | San Pedro

Apartament in zona de top langa mare | San Pedro

Apartament in zona de top langa mare | San Pedro

San Pedro de Alcantara

ID: AQG1

Atât de central și totuși atât de privat

Acest complex este situat pe New Golden Mile – zona de coastă situată între Estepona și Marbella. O locație extraordinara și dorită, aproape de tot ce ti-ai putea dori, de la sporturi și plaje la facilități precum școli, supermarketuri, cumpărături, restaurante și locuri de divertisment.

Te afli la doar câteva minute de condus de șase terenuri de golf, precum și de o varietate de alte facilități sportive, recreative și practice, fără să mai menționăm plajele, orașul animat San Pedro, farmecul litoralului din Estepona, strălucirea Puerto Banús și orașul Marbella.

Complexul este aproape de Cancelada, cu magazine, cafenele și restaurante, precum și alte facilități.
Design modern pe New Golden Mile

Complexul in stil contemporan, format din 95 de apartamente și penthouse-uri, este situată într-o locație convenabilă și centrală pe New Golden Mile. Fie că cauți O casa de vacanță perfectă sau poate o nouă reședință permanentă, vei avea de ales dintr-o gamă largă de facilități la îndemână. New Golden Mile oferă totul, de la terenuri de golf și plaje până la școli, divertisment, cumpărături și restaurante.

În plus, zonele comune au fost proiectate cu meticulozitate, printre caracteristicile oferite se numără: accesul securizat, parcare privată șiboxe individuale, grădini mari amenajate, o terasă cu piscină elegantă, o sală de gimnastică profesională complet echipată și spațiu de lucru/întâlnire cu cafenea.

Aceast complex oferă o calitate ridicată a bucătăriilor, băilor, mobilierului și instalațiilor tehnice moderne, împreună cu posibilitatea de alegerea dintre o gamă de texturi, materiale și nuanțe.. Există, de asemenea, o listă de opțiuni , cum ar fi șemineele cu gaz moderne, modernizări de bucătărie și jacuzzii pentru penthouse-uri.

Standarde ridicate de calitate a construcției se combină cu un stil arhitectural contemporan impresionant și interioare deschise, proaspete, care se extind și se îmbină în terasele spațioase cu priveliști către grădini, munți și mare.

Apartamente cu 2 dormitoare, living cu bucataria si 2 bai in suprafata construita de 98 mp cu terase de 60, de la 320.000 euro

Finalizarea proiectului este stabilita pentru anul 2024.


Facilități:

Acces privat și securizat
Parcare privată acoperită
Spații de depozitare individuale
Zone mari de grădină
Piscină
Sală de gimnastică
Coworking space

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: